Quam Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Słuchajcie, jak na razie na TYM zdjęciu pokazana jest sytuacja w obudowie... chce zamówić płyte Abit NF7 v2.0 której sam socket umieszczony jest wyżej niż na tym Epoxie EP-8K9A(I) czy wentylator NIE BĘDZIE wadził zasilaczowi ?? Czy będzie konieczna zmiana obudowy :| Jeżeli tak... to JAKA ?? (Mozliwie najtańsza, wysoka i najlepiej bezzasilacza...) Może w tym dziale ktoś mi pomoże ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Raczej nie wejdzie. Zamiast kupować nową budę może lepiej wpchnąć zasiłkę na zewnątrz? Kable ma długie, więc nie powinno być problemu. W otwór można włożyć jakiś wentyl 80x80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jest wyzej ale nie na tyle zeby zawadzal przynajmniej moj kupel ma ta bude i nawet chyba ten sam cooler i jest w pozadku i nei ma zadnejwybajerzonej budy zwykla jakas wiec powinno byc dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Hmmm... no gadałem z gościem ze sklepu barwkomp, pofatygował się i sprawdził obudowy, no i jedynym wyjściem jest zakup chieffteca... :| one jedye mają taką przestrzeń... seria BX lub MX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 no tak najprosiciej i najwygodniej ja tam ma i jestem bardzo zadowolony na taka bude nie szkoda kasy zreszta nie tajiej znow duzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...