Skocz do zawartości
naysmith

problem...z sound blaster live! + logitech X530 (5.1)

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z tym sprzetem...w tescie wykrywa mi wszystklie glosniki jak trzeba,,,,z kazdego jest glos ale na tym sie konczy....wszedzie poza testem dzialaja mi wszystkie glosniki poza FRONT CENTER ktory milczy....czy to tak ma byc ze mam 5.1 a dziala jak 4.1 ??? pomocy!!!! z gory dziekuje za pomoc <pozdro>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm mam bardzo podobny problem z glosnikami firmy logitech x530 i karta creative sound blaster live 24 bit, wszystko bylo ok glosniki sprwadzielm w tescie i wszystko gra "kobiecy glosik mi mowi po kolei z kazdego glosnika" ale jak wlaczam winampa to chodza tylko dwa przednie i sub.. natomiast tylne ni huhuhu, co najdziwniejsze grajac w Max Payna wszystkie glosniki pracuja tak jak trzeba, zmienialem ustawienia w winampie ale to ic nie pomoglo. :angry:

prosze o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur:

22.ico

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry czlowieku - muze w MP3 masz zapisana w stereo - jak chcesz miec wiecej kanalow?

Jesli chcesz skorzystac ze wszystkich glosnikow, wlacz CMSS w sterach karty dzwiekowej - IMHO jednak efekt jest przecietny.

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi