Zbynek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam Znalazłem urządzonko. Może ktoś sobie zamontuje:-) http://sklep.wp.pl/app/vppp.po?s=3467&p=47908&z= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Znalazłem urządzonko. Może ktoś sobie zamontuje:-)http://sklep.wp.pl/app/vppp.po?s=3467&p=47908&z=Z pewnoscia :lol: nim to sie wlaczy to juz pol komputera zaleja, a nawet jak sie wlaczy w pore to ogluchniesz :lol: P.S. jak juz montowac, to tylko TO :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 80dB :!: :!: :!: :o :o :o ja bym wolał zeby mi sie woda wylała niz mam to uzłyszec ;) cvir - :| to jest wizjer do drzwi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 cvir - :| to jest wizjer do drzwi :|Wiem, ze to wizjer - [ironia]rownie przydatny, co zaproponowane wczesniej urzadzenie[/ironia] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 ja bym proponowal plywak do rezerwuaru wiadomo ze jak sie woda wylewa,to gdzies jej ubywa mozna ustawic taz ze ponizej pewnego poziomu wody zostanie wylaczony komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Przy takiej ilosci wody ktora musi wyplynac zeby plywak zareagowal to juz pol pokoju zalejesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...