v1ru5 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 istnieje może jakiś opis skilli ? czy vampirów? 1302362[/snapback] na www.gry-online.pl byl dosyc obszerny poradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) mam piekielnie wqrzający problem !!! Błagam niech ktoś pomoże (moj komp: athlon 2600+,758/400 ddr,80gb,radeon 9600) wiec tak: Gram sobie gram i nagle jakby się dzwięk ścinał i winda ( znaczy ścina się tak jakby się powtarzał całyczas , obraz stoi w miejscu, i windows - bez żadnego błędu) i czasem mam tak pare razy dziennie gra chodzi plynnie w full detalach 1024x768... nie wiem co mam zrobić Edytowane 2 Marca 2005 przez Adar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ta gra... Na początku dobija wymaganiami (dlatego dokupiłem 512MB ramu, na 256MB nie dało się grać). Jak już zacznie chodzić to fps jest tragiczny, a grafika jakby nieadekwatna do wymagań. Aż trudno uwierzyć, że to coś chodzi na engine half life 2. Ogólnie speców od spraw technicznych należałoby wywalić z hukiem. Do tego mnóstwo bugów, które wręcz uniemożliwiają grę. Wszystko to sprawia, że gra się mimo grafiki, a nie dzięki niej. Sama fabuła jest dość interesująca, jeszcze bardziej ciekawe są wątki poboczne, dużo fajnych pomysłów, przejrzysty system umiejętności, fajne dialogi - to wciąga i sprawia, że gra się "na siłę" mimo, że gra bardzo to utrudnia. Niestety w końcowej części gry miałem do czynienia z samymi rozczarowaniami. Nierówny poziom trudności (szeryf to był jakiś leszcz :)) i prozaiczne rozwiązanie fabuły sprawiają, że po skończeniu czuje się niesmak. Niesmak dużo większy niż ten wobec poziomu zabugowania tej gry. Wyjścia do win i błędy w grafice to normalka, nie wspominam już o Johannsenie i zasuwie w świątyni... To mógł być hit, a tak... co najwyżej dobra gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gu_staw Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mam gre VAMPIRE THE MASQUERADE BLOODLINES zaczynam instalację dochodzi mi do 4 kresek i wyskakuje błąd brak pliku binkw32.dll Niewiecie co czeba zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mam gre VAMPIRE THE MASQUERADE BLOODLINES zaczynam instalację dochodzi mi do 4 kresek i wyskakuje błąd brak pliku binkw32.dll Niewiecie co czeba zrobić 1331925[/snapback] Oddaj płyte do sklepu, gdzie ją kupiłeś. A jak nie masz oryginała - to masz problem, rusz mózg - bo jak czegoś nie ma to... trzeba to dodać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ni@k(LM) Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) nie wie ktoś może jak wyłączyć niepotrzebne śmiecie(takie tam detale i inne śmieci np. descz) bo jak sobie grzebalem w .ini to mi jeszcze gorzej chodzilo(chodzi o grafe i oto że gra zacina) :( (moze cos zle zaznaczylem albo cos) i czy jak rozdzielczosc dam na 640X480 - 16 bedzie gra działała? :P albo jakis programik, modzik na wywalenie niepotrzebnych smieci w grafice( niezalezy mi na wyglądzie(chyba że postacie będą kwadratowe:) )) mam athlona 1.4, ATI Radeon 9200 SE 64mbDDR, 512mb RAM DDR Edytowane 23 Lipca 2005 przez M@ni@k(LM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 a ja mam pytanie z innej beczki :) jest juz moze spolszczenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ni@k(LM) Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ja zadaje powyższe pytanie 2x :P na spolszczen ie raczej niema co liczyć... chyba że jakieś ziomki sie zabiorą jak to było z kilkoma innymi grami... jakbym wiedzial jak dostac sie do textu gry moze moglbym sprobowac niekore tipsy i inne takie spolszczyc :P ale dialogow jest w cholere więc wątpie żeby komuś się chiało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabisssko Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Mam pytanie: czy wie ktoś jak zmienić widok kamery w grze tak, by postać była widoczna od przodu??? Jest to gdzieś w opcjach czy może wystarczy jakaś kombinacja klawiszy??? Na wielu screenach w sieci postać można obejrzeć od przodu, więc ja na swoją również bym chciała popatrzeć :) Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mam problem. gra w wiekszych lokacjach (otwarte przestrzenie) straszliwie tnie. zmiany ustawien w grze nie daja absolutnie nic. mam: p4 3ghz, 512mb ddr, asus ax300. pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 512MB RAM i wszystko jasne... ustaw na stale plik wymiany 1400MB lub wiecej, powinno troche pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) 512MB RAM i wszystko jasne... ustaw na stale plik wymiany 1400MB lub wiecej, powinno troche pomoc.ee... a co to jest plik wymiany? i gdzie to sie ustawia? Edytowane 10 Marca 2006 przez kalafior_clone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) dobra mam teraz 1gb ramu i tnie mi dokladnie tak samo jak przedtem. pomocy! Edytowane 15 Marca 2006 przez kalafior_clone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ustaw wiekszy plik wymiany, w readme nawet chyba jest zeby ustawic na stale 1400MB. A robi sie to tutaj: prawy klik na Moj Komputer->Wlasciwosci->zakladka Zaawansowane->przycisk ustawienia w sekcji Wydajnosc->zakladka Zaawansowane->przycisk Zmien na dole okna W okienku, ktore sie poajwi wpisujesz rozmiar minimalny i maksymalny 1400MB i klikasz Ustaw. Powinno pomoc, jak nie to bedziemy myslec dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 niestety nic. wciaz tnie tak samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 niestety nic. wciaz tnie tak samo :( Defragmentacja partycji z gra i partycji systemowej (ze szczegolnym uwzglednieniem pliku wymiany)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ciagle nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) a czy moze to byc wina za slabej karty graficznej? probowalem instalowac giere u kumpla i u niego hula jak marzenie. on niedawno wymienial wlasnie grafike i teraz ma jakiegos geforca (nie wiem dokladnie jakiego ale na pewno jest lepszy od mojego radeona ex300. od razu powiem ze instalacja najnowszych sterownikow nie daje nic Edytowane 17 Marca 2006 przez kalafior_clone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A czy jest juz moze spolszczenie do gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 dobra juz sie pogodzilem z tym ze kiepsko mi chodzi ale mam kolejny problem troche innej natury a mianowicie w society of leopold jak wskakuje juz do motorowki to giera sie wylacza. co zrobic? (mam patch 1.2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Panowie czy ktos z was gra jeszcze w bloodlines? :) Na pewnej stronce sukcesywnie sa zamieszczane coraz to nowsze patche (nieoficjalne). ostatni update z tego miesiaca ;) Moze w koncu gra stanie sie bardziej grywalna. Zastanawiam sie czy nie przysiasc do niej jeszcze raz bo klimat to ona miala nieziemski, tylko ta masa bugow. Stronka o ktorej pisze to http://www.planetvampire.com/bloodlines/files/patches/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Odkopuję. Orientuje się ktoś jak wygląda wydanie "LEM-owskie"? Instrukcja biedna (czyt. kilka lub kilkanascie stron, zawierajaca zupelne podstawy o grze) czy grubasna, zawierajaca m.in. informacje o systemie, na ktorym opiera sie gra? Aha, jeszcze jakby ktoś chciał sprzedać grę, pisać na PW. :) Edytowane 12 Września 2008 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Nikt nie ma oryginała? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Gra pojawia się czasem na allegro, widziałem w którymś dużym sklepie (MM czy saturn), ale nie pamiętam w którym. Jest do zdobycia bez większego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Niedawno byla na Steam za 9.99$, kupilem ale wywala mi sie :( Podejrzewam ze problemy ze sterownikami, ale narazie nie mam ochoty na eksperymenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Gra pojawia się czasem na allegro, widziałem w którymś dużym sklepie (MM czy saturn), ale nie pamiętam w którym. Jest do zdobycia bez większego problemu.W niektorych Empikach sie wala, za bodajze 59.99... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Gra pojawia się czasem na allegro, widziałem w którymś dużym sklepie (MM czy saturn), ale nie pamiętam w którym. Jest do zdobycia bez większego problemu.Patrzyłeś w ogóle na datę mojego postu? :lol2: Grę już dawno kupiłem i już dawno zaliczyłem. :) Na allegro to schodziły w dosc wysokich cenach, 70 do 100 zl, a czesto nawet za uzywke... Niedawno byla na Steam za 9.99$, kupilem ale wywala mi sie :( Podejrzewam ze problemy ze sterownikami, ale narazie nie mam ochoty na eksperymenty.Jak ja czailem sie na Bloodlines to kosztowala 20$ (teraz też). Wolę jednak mieć grę na oryginalnej płytce. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 To byla chwilowa znizka dlatego sie skusilem :) Mi jednak zal bylo dawac 2x wiecej za wersje pudelkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...