samhain Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 W tym momencie to juz Lisek przegiolesmoim zdaniem. Nie badz az tak leniwy ... jak ci sie nie chce przeszukiwac sieci w poszukiwaniu niusow to nie zmuszaj ludzi, aby pisali od razu tak jak ma wygladac, a ty grzecznie sobie to skopiujesz na tweak'a... moim zdaniem to troche nie fair... ludzie sie staraja, szukaja, moze sie uda... a ty ich jeszcze opierdalasz za to, ze ci nie napisali w punktach... masz dane zrodlowe itp, to sobie SAM poszukaj, dojdz co i jak, napisz... a w podpisie dopisz, ze informacja od osoby xxx. Fstyt Lisq sftyt... tak ludzi traktowac... /btw jesli dostane bana wcale sie nie zdziwie... bedzie to dowod jaki jestes ograniczony i dziecinny... bo polemiki i tak nie podejmiesz... jak nigdy :roll: / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 W tym momencie to juz Lisek przegiolesmoim zdaniem. Nie badz az tak leniwy ... jak ci sie nie chce przeszukiwac sieci w poszukiwaniu niusow to nie zmuszaj ludzi, aby pisali od razu tak jak ma wygladac, a ty grzecznie sobie to skopiujesz na tweak'a... moim zdaniem to troche nie fair... ludzie sie staraja, szukaja, moze sie uda... a ty ich jeszcze opierdalasz za to, ze ci nie napisali w punktach... masz dane zrodlowe itp, to sobie SAM poszukaj, dojdz co i jak, napisz... a w podpisie dopisz, ze informacja od osoby xxx.Witaj drogi przyjacielu! Z okazji, że mam dzisiaj bardzo dobry humor postanowiłem Ci odpisać! Ci ludzie nie są zmuszani do pisania newsów, uwierz mi na słowo. Nie zaciągam ich, nie bije, nie torturuje. Oni po prostu z własnej woli to robią, dasz wiarę? Wyobraź sobie, że ja samemu też piszę, a pisanie newsów przez czytelników uważam za jak najbardziej fair. Jest regulamin, ktoś go przeczyta i postanawia napisać newsa. Bardzo często wychodzą nowinki ciekawe, niektóre trzeba lekko poprawić i też da się wrzucić nagłówną. Niestety niektórzy rzucą linkiem etc i już... To forum nie do tego służy, więc ich upominam, coś w tym dziwnego? Przysięgam Ci, że staram się jak mogę! Fstyt Lisq sftyt... tak ludzi traktowac...Taaak, to wielki wstyd i wielka hańba! Tak torturować ludzi, zmuszać do tak okropnych rzeczy pssst... kurcze, miało się nie wydać... ehh :/ /btw jesli dostane bana wcale sie nie zdziwie... bedzie to dowod jaki jestes ograniczony i dziecinny... bo polemiki i tak nie podejmiesz... jak nigdy :roll: /Tak, za to ty jesteś jakże rozwinięty i w ogóle bardzo dorosły, a niestety nie potrafisz pojąć tak podstawowych rzeczy. Nie będę kontynuować już tej dyskusji, gdyż nie ma ona sensu... Hehe :) No nie mogłem się powstrzymać... idź kolego lepiej spać, bo tutaj tego chyba nikt nie chce czytać. Mimo wszystko dziecinny i ograniczony Lisek pozdrawia Cię serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Hmm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ... wiedzialem ze jak wyjade z dziecinnym to sie odezwie :P ... co nie zmienia faktu, ze wiele jest osob, dla ktorych nawet ten regulamin jest zapetlona petla i wola napisac nius po swojemu, a nie po "Twojemu"... nic nie mam przeciw Tobie serwisowi czy ludziom tu piszacym, "wprost, przeciwnie, nie mam nic na przeciwko". Powiedz tylko jedno... na jakiej zasadzie dokonujesz selekcji niusow? tak kostka czy nei, bo widzialem wiele interesujacych, ktore sie nei pojawily... np o gwarancji dyskow twardych... mam nadzieje, ze to nie ma nic wspolnego z tym ze prowadzisz "sklep i_netowy"... Tak tylko pytam, bo chcialbym zrozumiec zasady ktorymi sie kierujesz... /jesli podjoles rekawice, to chyba miales urodziny - wsio najlepszego :D/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ...to nie zmuszaj ludzi, aby pisali od razu tak jak ma wygladac, a ty grzecznie sobie to skopiujesz na tweak'a... ja tutaj nie napisalem, ze ty ich ZMUSZASZ do pisania, tylko do pisania po Twojemu! TO jest duza roznica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ... wiedzialem ze jak wyjade z dziecinnym to sie odezwie :P ...Pewnie jak będe miał ze 40 lat to i tak przy mnie zostanie :-) co nie zmienia faktu, ze wiele jest osob, dla ktorych nawet ten regulamin jest zapetlona petla i wola napisac nius po swojemu, a nie po "Twojemu"... nic nie mam przeciw Tobie serwisowi czy ludziom tu piszacym, "wprost, przeciwnie, nie mam nic na przeciwko". Powiedz tylko jedno... na jakiej zasadzie dokonujesz selekcji niusow? tak kostka czy nei, bo widzialem wiele interesujacych, ktore sie nei pojawily... np o gwarancji dyskow twardych... mam nadzieje, ze to nie ma nic wspolnego z tym ze prowadzisz "sklep i_netowy"...Po pierwsze news musi być prawdziwy (a nie jak niektóre nowinki Flowerman'a aka AKa). Po drugie mieć polskie literki (ale to da się ominąć, choć sprawia mi trochę problemów). Po trzecie mieć poprawnie zbudowane zdania, bo już jednego takiego newsa próbowałem przetłumaczyć z "polskiego na nasze" i efekt był taki, że napisałem go od podstaw - więc jaki jest sens? No i po czwarte nie robić ortografów i innych błędów, ale jeżeli ktos się postara to ich na pewno nie namacha. A dlaczego według mojego schematu? Bo się po prostu tak na Tweak'u newsy pisze :D nie chce zrobic tutaj bałaganu, że każdy news inaczej... niech się ludzie przyzwyczają do mniej wiecej jednego schematu, to na prawde ulatiwa czytanie. Tak tylko pytam, bo chcialbym zrozumiec zasady ktorymi sie kierujesz...Właśnie odpowiadam :-) /jesli podjoles rekawice, to chyba miales urodziny - wsio najlepszego :D/Na moje ogólne szczęście w dniu dzisiejszym złożyło się kilka czynników. M.in, że spóźniłem się na siłownie i mi zamknęli, czy też to że posypałą mi się winda... na upartego znalazłbym jeszcze kilka powodów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ... ogolnie mialo wyjsc na to, ze jak ktos nie radzi sobie z napisaniem niusa w wersji przewidzianej w regulaminie, nius sie nadaje, to popraw go napisz, ze ty dodales, a "cynk" o nim dal xxx... a nie wyjezdzasz, ze nei umieja czytac czy cosik... :), jesli chodzi o poprawianie to znam ten boool.. skoro - wysiadla winda, i spozniles sie na silownie to znaczy, ze... nie musiales.. wystarczy sie przebiec kilka razy w gore i w dol :lol: [pifo] 4 u :) /dlaczego nie ma icony pifa?? :) / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ... ogolnie mialo wyjsc na to, ze jak ktos nie radzi sobie z napisaniem niusa w wersji przewidzianej w regulaminie, nius sie nadaje, to popraw go napisz, ze ty dodales, a "cynk" o nim dal xxx... a nie wyjezdzasz, ze nei umieja czytac czy cosik... :), jesli chodzi o poprawianie to znam ten boool..Tak też robie z tymi które się względnie nadają... ale uwierz, ze niektore sa juz niereformowalne... skoro - wysiadla winda, i spozniles sie na silownie to znaczy, ze... nie musiales.. wystarczy sie przebiec kilka razy w gore i w dol :lol: :D I jeszcze kilka kilosow zapierdzielalem tam na piechotke i klamke poalowalem... ehh, co za zycie... [pifo] 4 u :) /dlaczego nie ma icony pifa?? :) / Po co? Wystarczy, że mam dwa na biurku, hehehe. W tym momencie oświadczam wszem i wobec, że udaje się do wyra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ech tez rzucilem ci pare linkow z nudow, m.in. fajny mod Prometei, nie raczyles nawet odpisac :) twoja strata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ech tez rzucilem ci pare linkow z nudow, m.in. fajny mod Prometei, nie raczyles nawet odpisac :) twoja strata fajny masz gif, masz tego wiecej?? sorra za OT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 If it ain't broke, fix it till it is!Tak wiem czepiam sie :) ale to nie jest poprawne gramatycznie :) Orginal brzmial AFAIR: "If it ain't broken, don't fix it" ps. sora za drugi OT w tym topicu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ech tez rzucilem ci pare linkow z nudow, m.in. fajny mod Prometei, nie raczyles nawet odpisac :) twoja strata fajny masz gif, masz tego wiecej?? sorra za OT :) www.avatarpage.de dzial fantasy/manner (czy jakos tak :wink:) Tak wiem czepiam sie :) ale to nie jest poprawne gramatycznie :) Orginal brzmial AFAIR: "If it ain't broken, don't fix it" wiem, ale zmienilem (a raczej pewien zagraniczny serwis zmienil) oryginal zeby pasowal do tematyki strony ktora jest pod tym linkiem :wink: pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Po pierwsze news musi być prawdziwy (a nie jak niektóre nowinki Flowerman'a aka AKa). Przepraszham jakie wymyślone?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisek pytam tylko z ciekawosci ile masz lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 chyba 18 ma lat a ja jestem o cztery (od 18) młodszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisowski ma 17lat.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Co my się znowu uwzięlim na Liska jak z Giełdą chyba mu nie zrobicieTo jest przecież żywa machina (to on wraz z marco to stworzyl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 cos mi sie zdaje ze mister Lisek stara sie nie zauwazac tego topic'u :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisowski ma 17lat....Stary, nie mow do mnie po nazwisku, ok? Bo ja dla ciebie tez bede niemily. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisowski ma 17lat....Stary, nie mow do mnie po nazwisku, ok? Bo ja dla ciebie tez bede niemily. Wstydzisz się swojego nazwiska? Są gorsze np. Kiełbasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wstydzisz się swojego nazwiska? Są gorsze np. Kiełbasa.Aaaa!!! Trzymajcie mnie. Na prawde nie zalapales? Czy ja do kogoś tutaj mówie po nazwisku? Chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wstydzisz się swojego nazwiska? Są gorsze np. Kiełbasa.Aaaa!!! Trzymajcie mnie. Na prawde nie zalapales? Czy ja do kogoś tutaj mówie po nazwisku? Chyba nie... Wiedziałem że to podniesie Ci ciśnienie. :) Trudno by było mówić po nazwisku zwłaszcza jak większości nazwisk forumowiczów nie znasz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wiedziałem że to podniesie Ci ciśnienie. :) Trudno by było mówić po nazwisku zwłaszcza jak większości nazwisk forumowiczów nie znasz. :wink: Proponuje EOT, bo ta jałowa dyskusja nie zmierza do niczego mądrego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisowski... :) (Przyjemnie??). Aha Lisek jakbym sie z toba na zywo o cos poklucil i bys mi (mn o to co autor tego watku) cos bym ci zarcucil oko w oko a ty bys mi odpowiedzial taka dziecinna odopwiedz jak odpowiedziales samhain . Cytuje samhain napisał: W tym momencie to juz Lisek przegiolesmoim zdaniem. Nie badz az tak leniwy ... jak ci sie nie chce przeszukiwac sieci w poszukiwaniu niusow to nie zmuszaj ludzi, aby pisali od razu tak jak ma wygladac, a ty grzecznie sobie to skopiujesz na tweak'a... moim zdaniem to troche nie fair... ludzie sie staraja, szukaja, moze sie uda... a ty ich jeszcze opierdalasz za to, ze ci nie napisali w punktach... masz dane zrodlowe itp, to sobie SAM poszukaj, dojdz co i jak, napisz... a w podpisie dopisz, ze informacja od osoby xxx. Witaj drogi przyjacielu! Z okazji, że mam dzisiaj bardzo dobry humor postanowiłem Ci odpisać! Ci ludzie nie są zmuszani do pisania newsów, uwierz mi na słowo. Nie zaciągam ich, nie bije, nie torturuje. Oni po prostu z własnej woli to robią, dasz wiarę? Wyobraź sobie, że ja samemu też piszę, a pisanie newsów przez czytelników uważam za jak najbardziej fair. Jest regulamin, ktoś go przeczyta i postanawia napisać newsa. Bardzo często wychodzą nowinki ciekawe, niektóre trzeba lekko poprawić i też da się wrzucić nagłówną. Niestety niektórzy rzucą linkiem etc i już... To forum nie do tego służy, więc ich upominam, coś w tym dziwnego? Przysięgam Ci, że staram się jak mogę! samhain napisał: Fstyt Lisq sftyt... tak ludzi traktowac... Taaak, to wielki wstyd i wielka hańba! Tak torturować ludzi, zmuszać do tak okropnych rzeczy pssst... kurcze, miało się nie wydać... ehh :/ samhain napisał: /btw jesli dostane bana wcale sie nie zdziwie... bedzie to dowod jaki jestes ograniczony i dziecinny... bo polemiki i tak nie podejmiesz... jak nigdy / Tak, za to ty jesteś jakże rozwinięty i w ogóle bardzo dorosły, a niestety nie potrafisz pojąć tak podstawowych rzeczy. Nie będę kontynuować już tej dyskusji, gdyż nie ma ona sensu... Hehe No nie mogłem się powstrzymać... idź kolego lepiej spać, bo tutaj tego chyba nikt nie chce czytać. Mimo wszystko dziecinny i ograniczony Lisek pozdrawia Cię serdecznie! To w połowie odpowiedzi albo nawet wczesniej dostalbys w ryj!. Nie nawidze takich glupich dziecinny wywodów. Facet czy ty masz jaja??? z twoich wypowiedzi to ja wnioskuje że jesteś nic innego jak CIOTA .A jezeli usuniesz topic ,dasz mi bana itp. to bedziesz jeszcze wieksza!!!. Jest pewna granica kultury ale bez przesady!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Qrde, dlugo milczalem, ale teraz Tristan to juz przegieles pale total ! Cenilem cie za wiedze i w ogole, ale od jakiegos czsu odnosze wrazenie ze tylko szukasz zadymy ? Przypierdalasz sie do wszystkiego i robisz kwasy na forum. Jak ci tak wszystko nie pasuje, to spadaj gdzie indziej ! Po jakiego penisa siedzisz tu i bruzdzisz jezeli ci nic nie odpowiada i twierdzisz ze to servis dla lam ? Moze gdzies jest servis dla takich wrzodow jak ty, idz sobie tam mieszac. Zreszta tylko przyp 8O alac sie umiesz i krytykowac ? Zrob cos dla servisu, wykaz sie czyms poza uszczypliwoscia i wtedy krytykuj, najwygodniej jest kogos gnoic, a samemu ic nie robic. W ogole dzieciuch jestes i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 PS : Odnosnie dawania w ryj, gdybys mi taki tekst asunal jak Liskowi w poprzednim poscie, to dlugo bys szukal swojego ryja PS 2 : Wiem ze nieqltooralnie sie wypowiedzialem, ale Tristan dzwignal mi w koncu tak cisnienie, ze nie moglem sie opanowac, jak ktos jest niepelnoletni, to prosze nie czytac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tylko czekac jak sie bany posypia, moze powrocimy do wlasciwego tematu bo troche odbieglismy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Eeee.... nastepna jeb@#!! wojna... Czy wy k**** nie mozecie wytrzymać jeden miech w spokoju????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Qrde, dlugo milczalem, ale teraz Tristan to juz przegieles pale total ! Cenilem cie za wiedze i w ogole, ale od jakiegos czsu odnosze wrazenie ze tylko szukasz zadymy ? Przypierdalasz sie do wszystkiego i robisz kwasy na forum. Jak ci tak wszystko nie pasuje, to spadaj gdzie indziej ! Po jakiego penisa siedzisz tu i bruzdzisz jezeli ci nic nie odpowiada i twierdzisz ze to servis dla lam ? Moze gdzies jest servis dla takich wrzodow jak ty, idz sobie tam mieszac. Zreszta tylko przyp 8O alac sie umiesz i krytykowac ? Zrob cos dla servisu, wykaz sie czyms poza uszczypliwoscia i wtedy krytykuj, najwygodniej jest kogos gnoic, a samemu ic nie robic. W ogole dzieciuch jestes i tyle. Co?? to jest moje zdanie i tylko powiedzialem co o tym sadze ,nie zbyt chcialem zeby ktos sobie to bral do siebie ,no ale cóż ze ty reed to juz nie byla moja wina. a tak to POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Moje lisek zna a właściwie to co mam sie wstydzić Artur Kwiatkowski Aka Flowerman Kwiatek Ćwortek Agent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...