Wyczek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 32 miesiące temu kupiłem dysk Seagate Barakuda IV 60 GB. Sklep dał mi na niego gwarancję 30 miesięcy. Niestety wyłącza się regularnie więc nie jest już sprawny, zdatny do użytku jako dysk systemowy. Pamiętam jednak że kiedyś Seagate na swoje dyski dawało 3 letnią gwarancję... Podejrzewam że ta ze sklepu to co innego i nadal mam gwarancję przez najbliższe 4 miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Na BIV bylo 3 lata gwarancji :) pozniej byly BV i byl juz tylko 1 rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 a teraz 5 latek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ja kupiłem swoją Barkę w listopadzie 2002 i miała 36 miesięcy gwary..zmiarzam własnie z niej skorzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 a teraz 5 latek :)...jeżeli sobie wyślesz do niemiec jak ci sie spsuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Odkopujemy ;) www.proline.pl Od 1 marca wszyscy na dyski seagate maja gwarancje 60mieisecy. Kupilem 4marca a dowiezdialem sie o tym 6 [szczescie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...