BusterX Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Cześć Ostanio kupiłem sobie głośniczki Logitech z-640 i generelanie jestem bardzo zadowolone, ale niepoki mnie ich dziwne zachowanie jak podłącze słuchawki. Po pierwsze regulacja głośniści nie działa przy podłączonych słuchawkach a po drugie (to już całkiem dziwne) dźwięk w słuchawkach jest zarówno przy włączonych jak i wyłączonych głóśnikach (!?!). Prosiłbym o informacje od posiadaczy tego sprzętu czy to zachowanie jest normalne, czy mam je oddać do serwisu. pozdrawiam Buster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 bo to tylko "przedluzenie" kabla, wiec jak podlaczasz sluchawki do wyj. na glosnikach, to kabelek leci do karty dzwiekowej a nie do wzmacniacza od glosnikow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusterX Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 czyli mam sie nie martiwc i wszystko jest OK ?? Moje poprzednie głośniki zachowyay się inaczej dlatego mnie to tak dziwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...