azyl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam :) Kupiłem wyswietlacz lcd ale tak sie sklada ze nie mam wolnego portu lpt w koputerze... czy mozna podlaczyc lcd pod jakis inny port ? np usb albo game-port ??? prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jest to mozliwe ale do tego jest wymagane odpowiednie oprogramowanie. niestety ja sie z takim nie spotkalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 hmmm a czy zna ktos jakies strony z tym zwiazane ? bo w necie nic nie moge znalesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 W "opluwanym" często CHIPie pojawił się kiedyś art na temat własnie podłaczenia LCD przez USB - wymaga to oczywiście zbudowania interfejsu więc bez obycia z lutownicą ani rusz :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 lutownica to nie problem :) ma ktos moze ten artykol albo wie gdzie mozna go znalesc w sieci ???? pliis pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 a co sadzicie o tym : http://www.allegro.pl/search.php?string=lp...=4422&country=1 ten na pci jest najdrozszy a na ISA sa tanie. Na mojej plycie nie ma ISA wiec zostaje mi chyba zbierac kase :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 no kontroler dodatkowy jest zawsze jakims tam rozwiązaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Elo :) Zadko pisze ale jak cos strzele to z klasa :D prosze Cie bardzo :) http://rifer.narod.ru/usblcd.html milego montazu :D Jak uda ci sie odpalic ten progs bez problemow to daj znac Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Stary super dzieki !!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P jezeli ten kontroler nie wypali to jade na usb :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...