bart Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Co sie dzieje z moja karta muzyczna? SB16 :) juz 3 para sluchawek padla wlasnie, a glosniki wczesniej... generalnie - jest glos, nagle ginie i dopiero mocne pierdal*** w sluchawki przywraca dzwiek... sluchawki sa podpiete do wyjscia OUT wzmocnionego... jakies spiecie? czy cos? za glosno slucham? or what? bo naprawde nie rozumiem tego, 3 para sluchawek:// WTF? PS - czy ktos ma na sprzedaz sb live 5.1 okolo 100zl ale nie wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 nikt nie wie?:) prosze... wlasnie jestem na etapie kupowanie sennheiserow i nie chce ich zniszyczyc:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 podłącz je do NIE wzmocnonego - wzmocnione jest na głośniki bez własnego wzmacniacza, niewzmocnione dla słuchawek i głośników z wzmacniaczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ale wyjscie niewzmocnione jest raczej ciche (pomijajac kwestie programowa :) myslisz ze mogly sie sluchawki popsuc od wzmocnienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 raczej nie - mnie sie nigdy nie paliły - ale może... nigdy nic nie wiadomo - najlepiej skołować wzmachol i 2 kolumny 100w, przy okazji do nich podłączysz słuchawki bez zbednego pieprzenia się. a na to juz nie mam więcej pomysłów - łeb mnie napieprza może dlatego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Co sie dzieje z moja karta muzyczna? SB16 :) juz 3 para sluchawek padla wlasnie, a glosniki wczesniej... generalnie - jest glos, nagle ginie i dopiero mocne pierdal*** w sluchawki przywraca dzwiek... sluchawki sa podpiete do wyjscia OUT wzmocnionego... jakies spiecie? czy cos? za glosno slucham? or what? bo naprawde nie rozumiem tego, 3 para sluchawek:// WTF? PS - czy ktos ma na sprzedaz sb live 5.1 okolo 100zl ale nie wiecej? Jeśli podlanczales sprzet kosztujacy grosze (to jest najtańszy badziew z placu to sie niedziw :D ) a jeśli nie to masz coś z kartą prawdopodobnie jakieś przepięcia na out albo zle uziemiony masz zasilacz, pozatym pozbądz sie sb 16 :P i kup juz sobie sb 128 na gieldzie i za 40-50 zeta znajdziesz tylko najpierw zasilacz sprawdz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 przez uziemienie zasilki rozumiesz wlaczenie do kontaktu z uziemieniem tak?:) tak sie zabawnie sklada ze wlasnie robilem porzadek w pokoju i podlaczylem bez uziemienia... hehe.. jutro oblookam czy to jest przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...