Jeffrey Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam pojawily sie nowe stery, a ponizej opis :) 24 hours before Valve unlocks one of the most anticipated games ever, TechConnect hooks you up with two new sets of ATI drivers that meant to boost Half-Life 2 & Counter-Strike source performance by about 5-20% and ofcourse it also improves OpenGL for old and new games by about 20%. We have created two different versions to suit the different type of cards, but we recommend everybody to use the Ultra version unless you don't have a chipset that supports this driver. In that case you may download the Lite edition... TC ATI Optimized Driver v1.7 Ultra (supports:9500,9550,9600,9700,9800,X300,X600,X700,X800) * Based on Catalyst 4.12 beta * Optimized for Half-Life 2 * Two OpenGL drivers for your selection Download: http://www.tcmagazine.info/modules.php?op=...details&lid=180 ATI Optimized driver 1.7 - Ultra TC ATI Optimized Driver v1.7 Lite (supports:all Radeon cards, use it if your card is not listed in the Ultra support list above) * Based on offical Catalyst 4.11 * Optimized for Half-Life 2 * Two OpenGL drivers for your selection Download: http://www.tcmagazine.info/modules.php?op=...details&lid=179 ATI Optimized driver 1.7 - Lite Tu macie ta stronke, wlasnie je zasysam http://www.tcmagazine.info/modules.php?nam...rticle&sid=8386 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 A co to za stery te od TC ?? pierwsze slysze... no i pytanie retoryczne - kiedy Omegi ? ;)) pozdro...uff dawno mnie tu nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Bardzo dobre są te stery 1.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Na omegach 2.5.9.0 w css stress demo mialem 57fps a na tych mam 69 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A jakieś szersze testy znasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 TC ATI Optimized Driver v1.7a * Based on Catalyst 4.12b2 * Optimized for Half-Life 2 * Two OpenGL drivers for your selection * Added support for Mobility and FireGL series Support: all Radeon cards! - Windows 2000/XP Pobierz: http://files2.tcmagazine.net/ati/atiodtc17a.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 mod dla 9500@9700 i 9800SE@PRO w nich jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 ktoś wie czy ta beta2 jest lebsza od zwykłej bety i czym sie różni wersja ultra od zwykłych atiodtc Zainstalowałem sobie najnowsze ATIODTC 1.7a i zdziwiła mnie jedna rzecz po zainstalowaniu sterów znikneły mi zakładki ATI we właściwościach ekranu, czy to normalne ??? czy coś nie tak zrobiłem??? ps moje poprzednie stery to omegi na catach 4.9. unistalowałem je w dodajusuń programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Pieklo: ultry 1.7 sa oparte o 4.12b (nie wspomagaly kar ponizej R9500), zwykle 1.7 o 4.11, natomiast 1.7a to 4.12b ino obslugujace juz wszystkie karty ATi. A co do zakladek to doinstaluj sobie control panel. Masz go w katalogu, do ktorego rozpakowales sterowniki :) Widac autorom nie chcialo sie robic jakiegos inteligentnego instalatora, ktory sam od razu by to zrobil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Panowie a jaki przyrost fps w Half-Life 2? Testowal ktos? Ja jak zwykle poczekam na Omegi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru27 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jest możliwośc podkręcania tak jak w Omegach czy zegary sa domyslnie zablokowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 hhmmm mam klopot z zainstalowaniem tych zmodyfikowanych sterow... karta jak w podpisie - 9600pro Sciagnolem dokladnie te sterowniki atiodtc17a.exe. Instaluje sie, pozniej pojawia sie okno ze skrotami Install Control Panel, Install Display Driver .... itd Wybieram install Driver.... chwile komp pracuje i pojawia sie komunikat: "Sterownik wyświetlania nie jest zgodny z kartą grafiki zainstalowana w danym systemie"........ Jak chce ręcznie zainstalowac, to po nakierowaniu na odpowiedni plik *.inf mam komunikat ze w podanej lokalizacji nie ma informacji o sprzecie"...... oczywiscie wczesniej ladnie odinstalowalem poprzednie sterowniki...... do czysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 hhmmm mam klopot z zainstalowaniem tych zmodyfikowanych sterow... karta jak w podpisie - 9600pro Sciagnolem dokladnie te sterowniki atiodtc17a.exe. Instaluje sie, pozniej pojawia sie okno ze skrotami Install Control Panel, Install Display Driver .... itd Wybieram install Driver.... chwile komp pracuje i pojawia sie komunikat: "Sterownik wyświetlania nie jest zgodny z kartą grafiki zainstalowana w danym systemie"........ Jak chce ręcznie zainstalowac, to po nakierowaniu na odpowiedni plik *.inf mam komunikat ze w podanej lokalizacji nie ma informacji o sprzecie"...... oczywiscie wczesniej ladnie odinstalowalem poprzednie sterowniki...... do czysta Tam tez jest "Control Panel" zainstalowales go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 tak, prubowalem... dopiero 1.7 lite udalo sie zaaplikowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leox Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 witam czy te stery TC ATI Optimized Driver v1.7 Ultra mają moda na 9500@pro /sory ze ponawiam pytanie/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Moda to one nie maja ale od czego masz Riva Tunera?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ATI Optimized driver 1.8 ATI Optimized driver 1.8 - zmiany: * Based on Catalyst Beta 4.12b2 * Added ATI Catalyst Control Center (Optional - require .NET Framework) * Added Softmods! * Two OpenGL drivers for your selection * Added ATITool to the package * Added OpenGL driver switcher Pobierz: http://www.newgenerationorder.org/atiodtc18-7z.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 http://files.tizian-security.net/atiodtc18-7z.exe Ten link działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ATi 1.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 1.8 spoko, przy 1.7 cos mi sie HL wykrzaczal (bledy w teksturach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ur8an testowales moze ?? ;] w stosunku do 1.7 ? albo ktos inny na r8500/9100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a ja przepraszam bardzo to co mam za sprzet :P 3dmarka nie sprawdzalem, ale HL2 jakby troche lepiej chodzil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No i jak te sterowniki ?? opłaca sie ściągać ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 ATI Optimized Driver 64bit V0.1 Beta * Based on ATI Catalyst 64bit Beta 3 * Added support for all Radeon cards!!! (includes Mobility and FireGL) * Added Tweaks Pobierz: http://files.tcmagazine.info/ati/atiodtc64...64bit01beta.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...