sir-greg Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam! Mam dość ciekawy problem a mianowicie wciśnięcie i przytrzymanie jakiegokolwiek klawisza z kalwiatury powoduje 20-40% użycie procesora (nie byle jakiego bo XP1900+) :!: niedopuszczalne i uciążliwe zjawisko bo jak można przy tym grać, nigdy wcześniej tak się nie działo ( depresja jesienna :?: :D ), stawiam na klawiature, a może na płyte główną (asus a7n8x-x) :roll: , skanowałem dyski w poszukiwaniu wirusów i nic... :? No i komputer ma niby ułatwiać życie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 I jak doszedłes co jest nie tak z tym u Ciebie??? Bo ja mam podobny problem, jak gram w gierki(fifa 2005, nfsu2 itd..) i czasami nacisne jakaś kombinacje klawiszy to gra staje, głos sie powtarza i dopiero jak puszcze klawisze to wszystko rusza. Klawiera juz zmieniłem na nowego i dalej to samo, i wydaje mi sie ze moze na płycie port ps2 od klawiera sie rozwalił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 klawisze trwale sie wlaczaja ja mysle... u mnie tak bylo wtedy nie dosc ze caly czas dany klawisz chodzi to jeszce wlasnie zuzywa pamiec i proc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...