Skocz do zawartości
und3r

SNOOKER

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie zastanawiam, czy są na tym forum pasjonaci snookera :) Są topici o piłce, F1, boksie itp, a o snookerze nie ma, choć powinien być;] Nie wierze, ze nikt nie gra/oglada :) Jak wrażenia po zakończonym wczoraj British Open? Zapraszam do dyskusji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasem oglądam, głownie to dzięki ojcu który ogląda kazdy sport + tvn24 :) Nie jest to częste, ale jak już oglądam to nawet mnie wciąga, a co do turnieju to moim faworytem był Ronnie O'Sullivan z jego fajną kitką heh :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snooker syci :D oglądam namiętnie, ale nieoglądałem wczorajszego finału bp jakis film leciał :D kto wygrał ?

ogolnie gra jest niby nudna, ale jednoczesnie ciekawa... Pamietam jak w zeszłym sezonie walczył o'sullivan z hunter'em ... To była dopiero bitwa... Co sie szykuje po british open ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem, kto wygral, zeby nie robic spoilera tym, ktorzy licza na powtorke na Eurosporcie (sam ogladalem powtorke tylko).

Pasjonatem jestem, a owszem, ale sam gram tylko w bilard...

Ulubieni gracze - O'Sullivan (jestem oryginalny ;)), Hendry, White (ma styl, choc to juz nie to samo, co kiedys). Alergiczna reakcja na Ebdona i McManusa ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O'Sullivan w tym roku jakoś wyszedł z formy - to juz nie to co kiedyś. W półfinale British Open Maguire ograł go bez wiekszych problemów :roll: Teraz Higgins rządzi :twisted: Dwa breaki powyżej 100 pkt pod rzad w finale, w tym jeden 147 8O Poza tym jeszcze nie widziałem, zeby ktos w ten sposob rozgrywał - miód po prostu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maguire tez znakomicie gral w tym turnieju, ostatecznie gorzej od Higginsa ale do czasu myslalem, ze to on wygra final. O'Sullivan zawsze jest troche nierowny, pewnie dlatego, ze ma pod sufitem nierowno ;). To nie to, co np. Williams, ktory dwa sezony wstecz byl swietny a teraz byle szmondak umie go ograc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baa.. czasy kazdego przemijaja, a ze o'sullivan teraz gra slabiej to jeszcze nic nie znaczy. moze powroci do formy, bo oprocz tego ze dobrze gra bilami to ogolnie jest wporzadku. kiedys nawet go ogladalem na tvn turbo - byl w Top Gear :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi