kun4 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Sprawa jest dosc nietypowo, a mianowicie kupilem dzisiaj sobie pamiec "Elixir DDR 400 MHz 256 MB". Pamiec jest z drugiej reki i teraz nie wiem czy pameic jest uszkodzona czy moze komputer nie akceptuje jej. Na plycie an pewnoo nie mam 400mhz i druga jest chyba 333, czy to moze byc przyczyna ze jak wkladam druga pamiec to komputer mi sie wlacza i po pewnym czasie restartuje. wlaczylem komputer z sama pamieca ta nowa i takze to samo, albo moj konmputer nie akceptuje tej pameici Czy to tez moze byc przyczyna tego ze sie ciagle restartuje ? Czy mozna jednoznacznie okreslic ze pamiec jest popsuta, bo wtedy bede sie domagal zwrotu pieniedzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Pamiec jest padnieta oddaj ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...