jacex Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Nie mogę uruchomić kompa bo nie znam hasła więc: przełożyłem dysk do mojego i myślałem że uda mi się usunąć odpowiednie pliki i po problemie ale jest odmowa dostępu do pliku "Administrator" (w Documents and Settings) - czy można to jakoś wyłączyć? (próbowałem zmiany atrybutu w cmd) - czy moźna znaleźć na dysku plik z hasłem? Format ani reinstalacja nie wchodzi w grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeker Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Możesz zresetowac hasło , jest taki program na Linuksie oparty - tworzysz dyskietkę uruchamiasz i po haśle . Program to Offline NT Password & Registry Editor , a znajdziesz go na http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/ . robisz dyskietkę albo płytkę w zalezności co pobierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...