viggo Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam mam taki problem. Niedawno walnął mi sie zasilacz w kompie ( nic strasznego poprostu przy tescie 3dmarkiem wylaczyl sie), oddalem go do serwisu wymienili mi zasilacz na troszke inny ale tej samej firmy!! i od tego czasu na niektorych programach na karcie telewizyjnej mam zly odbior nie mam pojecia czemu (wyglada to na jaies zaklocenia z dysku twardego bo jak cos robie w kompie to odbior sie jeszcze pogarsza!! mam dysk na serial ata!!! POMOCY Pilne!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 sprawdź pamięci też tak miałem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viggo Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 nie dzieki juz wiem to zasilacz jakis szmelc mi wlozyli to on zakloca. przelozylem stary sprzed pieciu lat zasilacz no name i nie ma tego problemu!!! a powiedzcie mi jaka moze byc przyczyna ze akurat ten zakloca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 napiec ci nie trzyma zasilacz tez tak mialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Skórka Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam, prosze o pomoc - mam karte Winfast 2000XP expert. Radio dziala bez problemu. Telewizja nie - nie moze znalezc zadnego kanalu. Co robic? Pozdrawiam Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Podłącz antene :lol: A tak na serio to pobaw się softem, pogrzeb w ustawieniach poczytaj manuala. Przecież nikt nie będzie Ci odbierał przyjemności z użytkowania nowej zabawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 mam to coś i : 1 trza wybrać czy kablówka czy antena 2 system tv 3 scan kanałów ot..wszysko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...