gonzosc Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Bardzo proszę o pomoc. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Są gotowe zestawy w cenie ok 400zł. Schematu na zmontowanie tego samemu nie mam. Zdecydowanie tańsze - 2 siecówki (2x40zł) + kabel kategorii 5 (80gr/m) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A jaka masz plyte glowna?? Bo wiem ze msi w jakies serii kt266a dawalo takiego sledzia i kabelek usb do podlaczenia 2 komputerow. No i oczywiscie oprogramowanie tez bylo msi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le0n Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 400zl :?: Skad taka cena ? 8O Ja ostatnio kupilem taki kabelek w Action za 70zl brutto :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le0n Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Dokladnie taki kabelek: http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=902 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 a ten program do połączenia dwóch PC za pomocą USB jest TUTAJ nazywa się to :arrow: USB PC2PC Driver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...