tomi1025 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Mam dziwny problem z gg. W zasadzie chodzi o to że zginęły mi emotikony , wogóle nie mogę ich dodawać, najlepsze jest to że gdy klikam na ikone emotków wstawia się smutna buźka :(. Przeinstalowałem gg usunąłem cache programu. Skanowałem adaware anty wirusem już nie wiem co się dzieje. Jest to napewno jakaś mała rzecz coś sie skopało ale jest to bardzo drażniące. Proszę was o pomoc :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Gadu-Gadu/Ustawienia/Grafika/Wyświetlaj emotikony moze masz tam odznaczone, a zle Ci bez nich ? ja nie mam bo nie chce i mi z tym dobrze :D PS. Mirnda żądzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 D@ve próbowałem to na samym początku problemem nie jest to że emotki są wyłaczone tylko to że po kliknięciu w ikonę emotikonów otwiera się biała plansza ich tam nie ma a do wiadomości wkleja się smutny gość (a może komputer jest smutny :D i chce mi o tym jakoś powiedzieć). DrizeR twój sposób nie zadziałał chyba że coś źle zrozumiałem: kopiuje do gg katalog emots, usuwam katalog emots, odinstalowuje gg a potem znow instaluje gg- to nie działa :( .Dodam iż używam WinXp Sp2 z wszystkimi poprawkami . Ktoś może wie co jest grane. Ps. Nie zrezygnuje z gg bo to nie mój komp i nie ja decyduję (ja używam tlenu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 To walnij tego kogos i przekonaj do tlena ewentualnie do AQQ (sieci AQQ,ICQ,GG+Tlen,Wp->wtyczki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...