Pitur Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mysle ze masz w 100% racje. Na dystrybutorach zapewne robi niezle wrazenie mozliwosc sciagniecia o 10$ za 1szt tanszych plyt z ...nieznanego zrodla. Polska-dziwny kraj :evil:Lancerze i Xanie.. Ty7le Wam odpowiem: schodzimy na ziemie.. Przynajmniej ja schodze. Dochodzi druga, mam juz wszystkiego dosc. Ponad godzine.. "przedzwanialem" mysz (trzasnal kabelek przy ciaganiu sprzetu) przerazony ewentualnoscia kolejnego wydatku (na nowa). Zrobilem. To realia. Miewam dobre sprzety - niestety, zaden nie jest moj. A mnie na taki naprawde top, po prostu nie stac. Nie wiem, jak innym udaja sie takie drogie zakupy. Robie, co w mojej mocy (nie oszukujac), i.. wciaz nie mam ani grosza. A o chciwosci naszych sprzedawcow, fiskusa, ilosci posrednikow, itd. pozwolcie - zmilcze. Bo do rana nie zasne :-(. Moze dlatego podoba mi sie 'wypieszczony' Asus (Soyo jest jeszcze piekniejsze), bo.. marzyc wolno kazdemu. Marzenia sa za darmo. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...