voyteq Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam... niedawno kupiłem 2 miesięcznego radeona9800se XpertVision, oczywiscie modowalnego, soft moda wykonałem od razu, działa bez problemów...jednak bez wzgledu na to czy jest 8 czy 4 potoki CZASAMI po włączeniu kompa w windowsie wyswietlają mi sie czarne pionowe paski, które znikają po ponownym uruchomieniu kompa...nie wiem o co chodzi bo karta działa w 100% w wszystkich testach, grach...jesli ktos wie co jest grane to prosze o odpowiedz...z gory dzieki pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Moim zdaniem powodem jest przegrzanie pamieci ( oczywiscie jesli podkrecales na standardowym chlodzeniu, albo masz caly czas podkreconego [ mniejsz taktowania i sprawdz czy tez beda sie pokazywaly ] ). Czytalem kilka postow o tym u wielu osob sie tak dzieje. Ci ktorzy zabardzo katowali swoja karte maja wlasnie takie problemy u ciebie jest to pewnie jakas slaba odmiana bo u niektorych efekt ten jest przez caly czas na ekranie i restarty nie pomagaja. Poszukaj na tym forum napewno cos znajdziesz na ten temat niektorzy pisza ze pamiec inni ze zle przyklejony rdzen a jeszcze inni ze zwalony RAMDAC. Są rózne powody. Potoki raczej moim zdaniem sa sprawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 ZA SLABY ZASILACZ!!! P.S. Pozdrawiam z Cafe Internet - peron 3ci Warszawa Centralna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteq Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Wydaje mi sie że przegrzanie nie wchodzi w gre ponieważ zamontowane mam radiatory revolteca (szyna 256bit) a na procku siedzi vga silencer3, karta jest narazie niepodkręcona i dlatego sie dziwie że tak sie dzieje...musze poszukać w innych postach zobaczymy co z tego wyjdzie...tak wogole jak narazie jedynym minusem jest to że musze robić restarta bo dzieje sie tak średnio raz na 2 dni, pozatym wszystko działa bez zarzutów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteq Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Zasilacz chyba tez niebardzo bo mam Modecoma 350W hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 może trafil ci się słaby model, trzeba mieć szczęście i to duże by kupić dobrego SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...