boy Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam, próbował ktoś kiedyś wsadzić go do roztworu wody z solą, na "magiczną płytkę", taką jak na TEJ AUKCJI? Może wyczyści trochę osad i kurz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Osad - próbuj. A kurz - Zalmana pod kran i idzie... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Nie wiem czy to coś da, poza tym może pujść w cholerę cały układ chłodzący, jak go włożysz do wody. :wink: Ja zalmanka czyszczę odkurzaczem,montuję do niego wązką rurkę (dosyć giętka, łatwo się nią manipuluje). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Jaki układ chłodzący?? Przecież nie zardzewieje, a mechaniczne/elektryczne elementy się ściąga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 No fakt nie pomyślałem :oops: , lecz nie da się ukryć że w ten sposób czeka cię więcej roboty. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 zamiast płytki możesz użyć odkaminiacza. chyba ten biały proszek nazywa sie kamyk czy jako.stak 1zł kosztuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 No fakt nie pomyślałem :oops: , lecz nie da się ukryć że w ten sposób czeka cię więcej roboty. :wink: No tak, odkręcić 2 wkręty...20 sekund zamiast płytki możesz użyć odkaminiacza. chyba ten biały proszek nazywa sie kamyk czy jako.stak 1zł kosztuje :) To jest do miedzi? Gdzie to można kupić i jak się tego używa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 u mnie sie łądnie miedź odtlenkował i jak nowa była w chemicznym można kupic a japłąciłem za saszetkę 1zł 40gr. wzycasz do wzatku lub dos ciepłej wody i juz miedź jest czysta. na swoim bloku wodnym to testowałem. nawet chciałem sprzedawać na allegro jako proszek mojej produkcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 za zlotowke to pewnie jakies gowno kup sobie w tvmarkecie markowe za 199:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Jak miedz to H2SO4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Jeszcze se łapska wyczyszczę... Na Allegro są płytki za 9 zyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...