paulo Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Często zdaża się, że ktoś odgrzebie temat sprzed kilku miesięcy, a nawet lat. Dochodzi potem do nieporozumień, gdy kolejna osoba pisząca w tym temacie nie zauważy daty. Nie było by takiego problemu, gdyby zrobić np. tak: jeżeli piszę posta, a różnica dat między aktualną, a datą wcześniejszego posta w tym topicu wynosi np. 30dni, to mój post automatycznie ma inny kolor tła lub czcionki. Nie wiem czy wogóle da się coś takiego zrobić, myślę że "ułatwiło by to nam życie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 a może po prostu żądanie potwierdzenia napisania postu z wyświetleniem daty ?? przydałoby się takie cuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Nie wiem jak to widzicie, ale ja to widze tak: temat w ktorym ktos potrzebowal pomocy w konkretnym terminie- zamknac i po sprawie. Inny- moze sie wydawac nieaktualny, ale czasami taki temat sie rozkreca na nowo, bo sie okazuje ze znalazly sie nowe solucje na stare problemy, albo ktos ma jakies pomysly, a nie pisal w tym temacie do tej pory, bo (np. ) jeszcze wtedy nie mial konta na forum, albo zwyczajnie przeoczyl. Co do tematow starszych niz rok- archiwum, tam nie ma mozliwosci odgrzebania, nieprawdaż? Po co dodawac skrypty, ktore, mimo ze moga byc niewielkie, to jednak w jakims stopniu obciazaja i tak wolno dzialajacy serwer? IMO bezsens. P.S. sorry ze odgrzebalem temat sprzed trzech dni, ale jak tu ostatni raz zagladalem, to nie mialem czasu napisac, bo mialem koło z Javy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Co do tematow starszych niz rok- archiwum, tam nie ma mozliwosci odgrzebania, nieprawdaż? 25.05.2003-16.11.2004 P.S. sorry ze odgrzebalem temat sprzed trzech dni,IMO powienieneś za taki stary topic punkty dostać, conajmniej 300. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...