Gall86 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam. Kazda chyba buda trzyma sie na nitach. Nie mam pojecia jak sie ich pozbyc, zeby rozebrac bude. Czy ktos moze mnie oswiecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Bierzesz wiertarke,do tego cienkie wiertło takie co przejdzie przez srodek nita i rozwiercasz go.Roboty na 2 min i cała buda w kawałkach...POZDRO!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 dokladnie, nit przewiercamy. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 najlepsza do tego jest wiertareczka na akumulatorek bo nie taka mocna jak normalne i rozwiercisz niciki bez sladu na budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Albo metodą klina - wbijasz śrubokręt między główkę a budę - jak masz chociaż minimalne zdolności manualne to nic nie porysujesz :P: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 możesz je po prostu spiłować pilnikiem, dość szybko idzie, ale jest ryzyko zarysowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gall86 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 porysowac moge nie ma problemu bo to wewnatrz budy. mam z przodu jakis taki badziew nie wiem na co na 10 nitach 8O i che go wywalic zeby dac tam wentyl 80 ktory bedzie wdmuchiwal powietrze. a tak przy okazji. jak chce wyciac dziure w przodzie budy czyli plastiku na wnetyl to mozna by to stopic lutownica ? bo raczej kontową nie da rady wyciac dziury 80x80, a dremela nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 wyrysuj sobie olowkiem koleczko od srodka lutownica zostaw jakies 0,5 cm albo troszku mnie przed liniami reszte papierem sciernym 350 i 600 i bedzie cycus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Wiercenie the best ... tak pozbyłem sie 20 nitów ... po to by potem wszystko spowrotem po modzie przynitować '; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Oj...nielepiej po modzie poprostu kupić malutkie śrubki i skręcić bude spowrotem?Ja tak zrobiłem i teraz w każdej chwili moge sobie ja modyfikować.Polecam skręcanie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...