dymy Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ..na czym polega magia polecenia setupcore dla instalki windy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 nie setupcore tylko setupcor, dużo ludzi pisze setupcore tak jakby nigdy nie widzieli plików w instalce Windy. Polecenie to pewnie korzysta z innych zakresów w pamięci poniżej 1 Mb bo VGA także się odwołuje do tej pamięci, rózne karty w różnych zakresach. Pamiętam że już w 97 roku zaraz po premierze W98 był to jedyny sposob żeby instalka ruszyła na mojej ówczesnej karcie Permedia 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Pomyliłeś forum... Wg. mnie istalacja przed setupcore to coś w stylu trybu awaryjnego tylko w wersji instalatora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ..na czym polega magia polecenia setupcore dla instalki windy? Prosze pisac posty na odpowiednich forach :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Widze, że byłeś szybszy reed :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Pomyliłeś forum... Wg. mnie istalacja przed setupcore to coś w stylu trybu awaryjnego tylko w wersji instalatora :) Dokładnie, to instalacja z pominięciem niektóryc plików. Taką definicję gdzieś przeczytałem, ale nie pokusili się o wyjaśnienie jakich to plików dokładnie, i jaki ma to wpływ na instalowanie systemu (bo chyba żaden, po za tym że w niektórych przypadkach wogóle się instaluje) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ..sorki za pomylke & thx za wyjasnienia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...