333kris333 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam Wiem że było już wiele razy ale właśnie szukałem i nie umie sie zdecydować jaki zasilacz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :roll: . Mój konfig to: NF7-S rev.2.0, Mobile 2500+, 2x512MB RAM Hynix D-43, Radek 9550, 2xHDD 40 i 160GB, CD-ROM i wkrótce DVD-RW Sprzęt będzie kręcony wraz z WC :twisted: Zastanawiam sie nad: 1) TAGAN TG380-U01 2) CHIEFTEC HPC-420-302-DF 3) NeoTEC V4200 No-Noise Series Co byście mi doradzili? :roll: Tylko prosze o konkretne odpowiedzi, nie tupu szukaj bo szukałem i znalazłem te właśnie zasiłki. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 ten http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=688 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Kupujesz to co u mnie w podpisie :) i masz spokój na wieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Nie kupuj Chieftec'a, bo możesz mieć z nim takie same problemy jak ja. Przeczytaj TUTAJ jak Chieftec u mnie się spisuje. Jak masz wybór, wybierz coś innego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Kupujesz to co u mnie w podpisie :) i masz spokój na wieki :) Pichu wez pod uwage ze ten enermax "troche" kosztuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Nio tak, ale chciałem dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...