Skocz do zawartości
wałek

ati 8500, może jest ktos w stanie pomóc :)

Rekomendowane odpowiedzi

To tak wczoraj wsadziłem swojego radka do lodówki żeby zdjąc radiator z cpu, no i udało sie :) ale gdy go załączyłem oczywiscie odczekałem 2 h az kart wyschła może troche dłużej wkładam ją do kompa a tu wałek kolory sa jakies dziwne tzn. są zbyt czerwone nawet w biosie mozna to zauważyc, niweiem co robic pomocy :( prosze może ktos juz sie spotkał z takim czymś :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niska temp powoduje kurczenie sie ścieżek a wieć pewnie coś nie styka lub jakaś ścieżka nie wiem jak to możliwe uległa uszkodzeniu lub przez złe wysuszenie została uszkodzona szuszenie powinna potworać min 12h i to przy urządzeniu które wytwarza dość wysoką żeby woda mogła odparować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli karta do wyzucenia :cry: moze jeszcze sie da jakos to naprawic dawajcie propozycje

ALE ALE ALE DZIWNE BO PO PODŁACZENIU PRZEZ TV-OUT KARTA DZIAŁA SPRAWNIE TERA ZROBIETESTA PRZEZ WYJŚCIE DO MONITORÓW LCD MOŻE TYLKO PADŁO WYJŚCIE DO MONITORA JAK SPRAWDZE DAM ZNAC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki wszystkim podłaczyłem monitor do wyjścia od LCD (przejściówka) i wszystko śmiga :D a juz myslałem że karte pogrzebie dobra to narka

A NIEWIE KTOS CZY DA SIE NAPRAWIC TE ZŁĄCZE OD ZWYKŁEGO MONITORA PEWNIE GDZIES NIE MA STYKU ALE JAK TO SPRAWDZIĆ

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...