wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 To tak wczoraj wsadziłem swojego radka do lodówki żeby zdjąc radiator z cpu, no i udało sie :) ale gdy go załączyłem oczywiscie odczekałem 2 h az kart wyschła może troche dłużej wkładam ją do kompa a tu wałek kolory sa jakies dziwne tzn. są zbyt czerwone nawet w biosie mozna to zauważyc, niweiem co robic pomocy :( prosze może ktos juz sie spotkał z takim czymś :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 nie miał nikt takiego problemu bo sie chyba załamie 250zł do kosza :( może jednak prosze popytajcie kogos może mi sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 gdzies kesdys czytalem ze przez taka temp. bios sie mogl walnac ale prosze sie nie smiac bo to tylko jest w 2% wierzytelne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 czyli jak bo nie zrozumiałem o co biega ze niby zbyt wysoka temp i sie kolory yyjghdsg ?? o to chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 przez temp lodowki :P i sie mogl bios walnac :P jak ludzie maja WC to nie chlodza bios tylko GPU i nie maja problemu ale nie jestem pewien z tym biosem niech tutaj przyjdzie jakis szpec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 wszystko mozliwe trzeba spróbowac, a szpec by sie przydał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 A jakie chcesz podjac zadania ratawania karty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 a chodzi ci o uszkodzenie fizyczne biosu ??czy niewiem o co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca_nerek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 ja miałem za czerwono kiedyś jak mi sie kabel od monitora rozłażić zaczął jak masz rozbieralną wtyczję to rozbiez i obejzyj a bios se zflashuj i zobacz czy sie poprawi http://www.techpowerup.com/bios/ - biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 to niestety odpada bo teraz korzystam z rivy tnt 2 i działa normalnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 niska temp powoduje kurczenie sie ścieżek a wieć pewnie coś nie styka lub jakaś ścieżka nie wiem jak to możliwe uległa uszkodzeniu lub przez złe wysuszenie została uszkodzona szuszenie powinna potworać min 12h i to przy urządzeniu które wytwarza dość wysoką żeby woda mogła odparować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 czyli karta do wyzucenia :cry: moze jeszcze sie da jakos to naprawic dawajcie propozycje ALE ALE ALE DZIWNE BO PO PODŁACZENIU PRZEZ TV-OUT KARTA DZIAŁA SPRAWNIE TERA ZROBIETESTA PRZEZ WYJŚCIE DO MONITORÓW LCD MOŻE TYLKO PADŁO WYJŚCIE DO MONITORA JAK SPRAWDZE DAM ZNAC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 dzieki wszystkim podłaczyłem monitor do wyjścia od LCD (przejściówka) i wszystko śmiga :D a juz myslałem że karte pogrzebie dobra to narka A NIEWIE KTOS CZY DA SIE NAPRAWIC TE ZŁĄCZE OD ZWYKŁEGO MONITORA PEWNIE GDZIES NIE MA STYKU ALE JAK TO SPRAWDZIĆ pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...