tonieja Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 WITAM.JAK WSZYSCY TUTAJ POTRZEBUJE POMOCY.MAM TAKI MAłY PROBLEM,ALE DORZECZY.CD MITSUMI-DAJE POPISY JEZELI WLOZE DO NIEGO PłYTKę ZRESTARTUJE KOMPA-MOGE NORMALNIE ODCZYTAć ZAWARTOść,ITD.ITP-CZASAMI TYLKO PRZY KOPIOWANIU ZAWIESZA SIę SYSTEM.JEZELI MAM URUCHOMIONY SYSTEM I WLOźę DO NIEGO CD WIESZA SIę NIE MOżNA ODCZYTAć ZAWARTOśćI. NIE WIEM CO JEST GRANE. HELP NIE CHCę SIę ROZSTWAC Z MOIM UKOCHANYM CD MAM GO OD MALEńASTWA. THANKS FOR ALL ______ dodane:config-celeron300@504(na 300mhz dzieje sie to samo)gf3,accorpvia81,hddseagate4.3,128ram-133,sound-isa,zasilacz 300W. stało się to w ciągu jednej chwilki. Panowie to nie chodzi o cd wartego 0 zł,tylko tak dla poszerzenia wiedzy chciałbym wiedzieć. dziękuje wszytskim za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Dlaczego tak "krzyczysz" ? Moze poprostu zasilka ci nie wyrabia ? podaj konfig, w ogole bo nie wiadomo co masz w budzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 X8 :?: Ostatnio próbowałem kupić na giełdzie i tak jakos na mnie dziwnie patrzyli. Wydaje mi się że to juz czas nadchodzi na twojego cdeka :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 hmmm a może powiesz od kiedy się zaczeło... zmieniałeś coś ostatnio w konfigu? reinstalka windowsa pewnie nie pomoże tesh myśle że może to być problem zasilacza (może jakieś zwarcie w środku cd?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...