ezrael80 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=45920 jak znajdziecie gdzies info o jakis dobrych seriach to podzielcie sie wiedza. :twisted: (nie tylko 3000+ jak macie cos o 3200+ to tez mile widziane.) tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 e tam 2800 tylko screen, w superpi tylko 2400 pokazal - 1M to i ja na >2700 robie. cienizna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 e tam 2800 tylko screen, w superpi tylko 2400 pokazal - 1M to i ja na >2700 robie. cienizna. Dokładnie Poza tym - to seria serią a między egzemplarzami są duuuże rozrzuty (Rapra wie 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Yotomeczek tez ostatnio sie przekonal w przykry dla niego sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 tzn nie tyle seria serią, co po rpostu jest inaczej jak w athlonie xp - nie tlyko tydzień świadczy o jakości proca :) ale dokładnych porównań tych literek wystepujacych po dacie produkcji nikt nie zrobił jeszcze....sądzę ze tu leży klucz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 tzn nie tyle seria serią, co po rpostu jest inaczej jak w athlonie xp - nie tlyko tydzień świadczy o jakości proca :) ale dokładnych porównań tych literek wystepujacych po dacie produkcji nikt nie zrobił jeszcze....sądzę ze tu leży klucz... 1223435[/snapback] A ja myślę że klucza nie ma B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 hmmm....no ale niektóre serie...np. SMPW kręcą się zazwyczaj bardoz dobrze...jak to wytłumaczysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 hmmm....no ale niektóre serie...np. SMPW kręcą się zazwyczaj bardoz dobrze...jak to wytłumaczysz? 1223455[/snapback] tak, że na XS poszła fama że te literki są OK i gostki kupują akurat takie serie i co któryś idzie ładnie ... A mówiąc "SMPW kręcą się zazwyczaj bardoz dobrze" masz na myśli screeny chwalących się na XS ?? To jaki masz przekrój ?? Same takie co nieźle idą - te co nie poszły nie mają tam miejsca. Bo tam nikt nie mówi że kupił gniota ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...