Nyny Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ty czlowieku sie zastanow co ty piszesz wogle. wez sie lepiej popytaj ludzi znajacych sie na rzeczy co to jest tuning. a nie zobaczysz jakiegos gruchota na ulicy i sie tym podniecasz jak dziecko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 ty czlowieku sie zastanow co ty piszesz wogle. wez sie lepiej popytaj ludzi znajacych sie na rzeczy co to jest tuning. a nie zobaczysz jakiegos gruchota na ulicy i sie tym podniecasz jak dziecko SKORO TAK NIE NAWIDZISZ MALUCHÓW >>>> TO POWIEDZ CZYM TY JEZDZISZ<<<<<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 nie bede mowil czym ja jezdze bo zaraz poleca glupie teksy. powiem tylko ze napewno nie jest to maluch. zwykly 4 letni kompakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Jesteś typowym Polakiem tkwiącym w ciemnocie jak za króla Ćwieczka, sam masz zerowe pojęcie o modyfikowaniu aut zwanym u nas "tuningiem". Żebyś chociaż w połowie miał zmodyfikowany silnik jak ja i to własnoręcznie to moglibyśmy pogadać a tak to idź sobie dolać wody do spryskiwacza bo Ci się pewnie kończy a jak nie umiesz to ASO zaprasza :D BTW Skonfrontuj swojego 4letniego mega wypasionego kompakta z tym: http://www.torun.com.pl/meskie_strony/inde...&prnt=4&pomin=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 To sie nazywa sztuka dla sztuki. Osiagi fajne i wogole wykonanie, ale jednak to wnetrze to przesadzone - no chyba ze to typowe auto na tor - jak np Porsche 911 GT3. Cos za cos. A tak wogole, to wasza klotnia do niczego nie prowadzi - jestescie z 2 innych swiatow i zaakceptujcie to. Ja nie chcial bym zadnego z tych 2 samochodow - ani superszybkiego malucha na tor (bo bym sie zabil pewnie no i nie lubie maluchow), ani 4-letniego kompakta (bo nie lubie kompaktow i nie przepadam za nowymi samochodami). Poza tym obydwa sa dla mnie za male - a szczegolnie dla mojego EGO. :) Jezdze 6-letnim Unem, ale nie ja go wybieralem. Nastepny juz sam sobie wybiore.. cos dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 no i tu musze sie z toba zgodzic ulisses. a klotnie o maluchach trzeba na dobre zakonczyc wiec nie komentuje juz nic .. papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...