BiAłY Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Co do chlania, rosjan itd. Mi kiedyś na ruskim pani mgr :>, tzn moja nauczycielka powiedziała, że kiedyś w encyklopedii było coś takiego: -śmiertelna dawka alkoholu i tu wartość w promilach 2,5, a w nawiasie dodane: "Nie dotyczy Polaków i Rosjan!" :lol: :D. Ja tam jej wierze chyba by nie ściemniałą ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 No to juz ze 100 lat ma ten tekst tylko watpie zeby to byla prawda ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ja pierdziele ludzie. Zupełnie niektórych z was nie kumam. Ktoś lubi pić niech pije ktoś lubi jointy i amfe jego sprawa. Osobiście częst zdaża mi się wypić 10-12 piw w ciągu dnia Dlaczego wypicie 6 paka to niby jakieś pijaństwo. 1 pije 2 i zyga 2 22 i zyje. Uważacie ze siedzenie w domu i d łubanie w kompie tudziez budowa jakichś niewiadomo po co potrzebnych urzadzeń jest lepsze niz zabawa w gronie najeb młodzieży spoko wasza sprawa ale nie robcie tak ze moja racja jest najmojsza. Bardzo lubie sie konkretnie zmelanzowac wyszalec pobawic jak ktos nie lubi jego sprawa. narazie. Kultura zobąwiązuje i od paru lat sie nie zdazyło zeby ktos cos zarzygał rozwalił itp, a co do idiotycznych opinni co poniektórych że Polacy to pijacy, że nie potrafią się bawić brz alkoholu i że brak im kultury to wampowiem że bardzo dużo wojazowalem po swiecie i sie tylu pijanych dracych morde angoli i niemcow naogladałem ,do tego polacy maja wiedze o swiecie itp napewno wieksza niz ludzie z tych "cywilizowanych" państw. Polska to wspaniały kraj , Polacy to piękny naród tylko dużo u nas skurfysynóf i cwaniaków co między innymi wynika z biedy. dobranoccc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...