pirun Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam.. mam pytanko czy można podpiąć wiatrak z karty grafiki do wejscia na płycie głównej...(jakie jest napięcie na wyjsciu na karcie grafiki a jakie na płycie głownej ??) Pytam bo chciałbym odczytac prędkość obrotową wiatraka na grafie (ma 3 przewody - wiec poiwinno sie dac) a jak jest podpięty do karty grafiki to nie wiem jak to zrobić :cry: dzięki a...moja grafa to msi gf4ti4200 a płyta abit nf7 2.0 dzieki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 mozna podpiac bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 troszke ponad slotem AGP bardziej blizej gniazda sieciowki masz zlacze. byleby tylko wtyczki pasowaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 troszke ponad gniazdem AGP bardziej blizej gniazda sieciowki masz gniazdo. byleby tylko wtyczki pasowaly nie za duzo tych gniazd :?: masło maślane :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...