marcin20_21 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Od kiedy tylko mam BOINC, czyli jakies dwa miesiace :lol: , mam problem z ID. Zazwyczaj, kiedy komputer się zawiesi, jakies pliki z Boinca "znikaja" i dostaje nowe ID. To troche denerwujace, bo mam juz 5 albo 6, wczesniej nawet nie liczylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 wchodzisz w Your computers, klikasz na ID i w Computer summary uzywasz opcji merge this computer. tak po kolei laczysz wszytkie hosty w jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 wchodzisz w Your computers, klikasz na ID i w Computer summary uzywasz opcji merge this computer. tak po kolei laczysz wszytkie hosty w jedenDzieki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...