altoids Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Mam dylemat co kupić? Myślałem o Abit Abit NF7-S v2.0 lub AN7 ? Proszę o za i przeciw tym płytom? A może jeszcze inna? Jaka i dlaczego? siedział będzie na niej prawdopodobnie sempron 2400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 miałem ten dylemat miesiąc temu , i kupiłem to co w podpisie , wartało bo ten wynik z podpisu jest bez żadnych modów !!!! aha , najtaniej w www.pcprojekt.pl bo 390 zeta !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altoids Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 czy dalej an7 ma tą rysę specjalnie zrobioną i problemy jakie miała na początku roku? (o których można poczytać na tym forum) też ją namierzam w pcprojekcie jak zresztą całą resztę, chyba najtaniej w krakoffie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 nie ma :) te serje sie skończyły chyba 8 miesięcy temu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...