mastertab Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Osobiście wątpię, aby MS udał się pomysł za abonamentem, na PC zawsze były i będą darmowe gry MP (nie licząc kosztów zakupu), sukcesem Halo2 na PC jak się sprzeda w ilości przekraczającej 200 tys. sztuk. Ja osobiście mam gdzieś leaderboardy i inne pie.rdoły wymyślane przez MS. Gram w BF2, CS, DoD dla przyjemności nie dla osiągnięć, również bez zbędnego kombinowania, nie wiem o co chodzi ci z tym kombinowaniem bowiem nigdy nie miałem problemu żeby zagrać nie licząc lagów czy awarii u internet provider-a, ale na to, to nawet X360 nie jest w stanie zaradzić. Edytowane 2 Maja 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) W pewnym serwisie (o ktorym niestety nie moge napisac) pisza, ze premiera zostala przeniesiona na 22go maja. Powodem ma byc obsluga na win xp :P Ciekawe ile w tym prawdy :P Pewnie prawda bedzie tylko fakt o przeniesieniu, a nie przekonwertowaniu jej tak by dzialala na XP Edytowane 9 Maja 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Raczej wątpię by MS robił dodatkowo port na XP, w końcu jedynym chyba celem wydawania teraz Halo2 PC jest promowanie Visty jako OSu do gier (MP w przypadku halo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Smutne , wrecz Okrutne jest to ze w polowie roku 2007 wychodzi na peceta gra technologicznie i z wygladu jak z roku 2002 :/ TRAGEDIA ! do tego pod Viste :/ ktos powinien zaczac glosno krytykowac takie gry W jakim kierunku to wszystko zmierza . . . ? Na szczescie Pozostaje atmosfera i grywalnosc ,tak jak w jedynce pewnie na wysokim poziomie Edytowane 20 Maja 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Co niektorzy czkaja na ta gre.Bede wzucal tu screeny z gry. Gra to jedno wielkie rozczarowanie,grafika praktycznie sie nie zmienila od pierwszej czesci,moze tak jest na statku tylko marazie sam poczatek bo daleko jeszcze niezaszlem. to wymagania z pliku README System Requirements Halo 2 for Windows Vista requires a personal computer with the following minimum requirements: 2 GHz or faster processor 1 Gigabyte (GB) of RAM 7 GB of available hard disk space (the Dedicated Server and Map Editor require additional hard drive space) DVD-ROM drive ATI x700 or nVidia 6100 or better display adapter Keyboard and mouse or compatible pointing device Sound card and speakers or headphones for audio DirectX® 9.0c or later (included on the DVD) Network adapter for LAN multiplayer gameplay Broadband Internet access for Windows LIVE™ multiplayer gameplay Pierwszy screen Wiecej niegram bo sie nieoplaca,praktycznie jak jedynka,MS mogl sie postarac z grafika i kod gry uaktualnic do dzisiejszych standardow PC. Edytowane 20 Maja 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Co niektorzy czkaja na ta gre. Poprawiłeś mi humor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Grafika powala.... jak w 2001 roku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Przecież grafa nie ma znaczenia. :lol: Jedynka jest super i nie przeszkadza mi oprawa graficzna jeśli dwójeczka utrzymuje klimata. :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Jedynka jest super i nie przeszkadza mi oprawa graficzna jeśli dwójeczka utrzymuje klimata.Klimat jest jeszcze lepszy a single duzo ciekawsze. Calkiem niedawno przechodzilem po raz kolejny ta gre. Zdecydowanie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 bardzo mozliwe ze giera ma klimat ale.... po cholere te ZAWYŻONE wymagania + VISTA only. Niedobry Bill chce napedzic sobie sprzedasz ? bleee nie lubie takiego podejscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) bardzo mozliwe ze giera ma klimat ale.... po cholere te ZAWYŻONE wymagania + VISTA only. Niedobry Bill chce napedzic sobie sprzedasz ? bleee nie lubie takiego podejsciaJedyne wymagania to Vista bo reszta wymagan jest smieszna jak na dzisiejsze czasy Edit - gra zapowiada sie ciekawie, ale poki co mam TRA :) Edytowane 22 Maja 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 1gb ramu to sa smieszne wymagania? do takiej gry? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 1gb ramu to sa smieszne wymagania? do takiej gry? :|Co to jest w dzisiejszych czasach 1gb ram, nie przesadzajcie. 1gb ram to mialem 2 lata temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Co to jest w dzisiejszych czasach 1gb ram, nie przesadzajcie. 1gb ram to mialem 2 lata temu :PJa nawet tego 1gb nie mam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Te 1GB to specjalnie pod Vistę. Spójrzcie ile ramu ma Xbox, na którym gra funkcjonuje do dziś :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Te 1GB to specjalnie pod Vistę. Spójrzcie ile ramu ma Xbox, na którym gra funkcjonuje do dziś :lol2:dokładnie, co jest chore aby w taki sposób promowac gre, halo 2 to żadna rewelacja techniczna - zwykła zabiedzona strzelanka (pomijajac fabułe i klimat), wymagajaca "nowoczesnego" systemu operacyjnego. Bill stuknij sie ty w ten głupi łeb ;] gdyby nie ta Vista to by i 512 Ramu starczyło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 A mnie nie interesuje na jaki system ta gra wyjdzie i co ma promować. Już od dłuzszego czasu nie mogę się doczekać wersji PC. Jeżeli będzie miała taką samą grywalnośc i klimacik, jak pierwsza cześć, zagram bez wzgledu na to jak będzie wyglądać. Jedyneczkę grywam do dziś, dla czystej przyjemności i jakoś nie może mi się znudzić, w przeciwieństwie to takich tytułów jak FEAR czy Doom3. Nie warto uprzedzać się do tej gry ze wzgledu na głupią politykę MS !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Cały dowcip w tym, że także jedynkę uwielbiam, ale z tą Vistą to przegięcie.... Może się znajdzie jakiś zdolny i odpali Halo2 na XPku :P Edytowane 24 Maja 2007 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE_CD Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Premiera przesunięta (znowu :sad: ) z 22 na 31 maja. No przestali by się wkońcu wygłupiać i wydali grę bo człowiek się już doczekać nie może. Nie wie ktoś może kto w Polsce będzie ją wydawał ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Premiera przesunięta (znowu :sad: ) z 22 na 31 maja. No przestali by się wkońcu wygłupiać i wydali grę bo człowiek się już doczekać nie może.Raczej na 8 czerwca :( Dla pocieszenia jest fakt, ze mamy chociaz demko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Raczej na 8 czerwca :( Dla pocieszenia jest fakt, ze mamy chociaz demko :)Nawet dema niewarto sciagac,po 10 minutach grania w pelna wersje gry zostala :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 gdzie to demko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Gdyby graficznie ta gra wyglądała jak Halo 1 to bym sobie pograł bo klimat ten sam, ale wygląda dużo gorzej, żadnych refleksów na ścianach i podłodze, tekstury wyglądają okropnie, jak na rok 2007 spodziewałem sie czegoś lepszego i jeszcze pod viste! Halo 1 rox, Halo 2 sux! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 jeszcze pewnie zakichanego SSE2 bedzie wymagac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/index.html :lol: http://www.gamespot.com/xbox/action/halo2/index.html niiiiice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/index.html :lol: http://www.gamespot.com/xbox/action/halo2/index.html niiiiice ;) A czego oczekiwałeś ? Ta gra IMO nawet w dniu premiery na Xboxa nie dostała by na PC takiej oceny ;) były już wtedy lepsze tytuł jak FC czy HL2 Edytowane 28 Maja 2007 przez Brusiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Nie no, ja tam nic nie oczekiwalem bo ani na X nie chcialo mi sie w to grac, ani teraz na PC. Po prostu rozwala mnie ze pierwszy tytul Vista Only to taki crap w dodatku wcale nie wymagajacy DX10 co juz samo w sobie jest kompletna glupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE_CD Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Raczej na 8 czerwca :( Dla pocieszenia jest fakt, ze mamy chociaz demko :) Oj chyba miałem racje że jednak 31 maja. Co do dema to chyba takowe nie wyszło jeszcze. Nie no, ja tam nic nie oczekiwalem bo ani na X nie chcialo mi sie w to grac, ani teraz na PC. Po prostu rozwala mnie ze pierwszy tytul Vista Only to taki crap w dodatku wcale nie wymagajacy DX10 co juz samo w sobie jest kompletna glupota. No jak nie grałeś w żadną część HALO i nie wciągnął cię jej klimacik to nie pisz że coś jest "crap". Jak dla mnie to twoja wypowiedź to "crap"... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 No jak nie grałeś w żadną część HALO i nie wciągnął cię jej klimacik to nie pisz że coś jest "crap". Jak dla mnie to twoja wypowiedź to "crap"... :-PZagrasz to sie sam przekonaz.Pierwsza super,ja po 15min gry w druga czesc skasowalem to z HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE_CD Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zagrasz to sie sam przekonaz.Pierwsza super,ja po 15min gry w druga czesc skasowalem to z HDD. No nie wiem jak ty ale ja grając w pierwszą część po niecałej godzince gry dałem sobie spokój myśląc że gra jest słaba. Dopiero po usilnych namowach kumpla że bym dał jej szanse i pograł trochę dłużej wróciłem do niej. Jak się okazało pierwsze wrażenie było całkowicie mylne, gra sie niesamowicie rozkręciła i tak mnie pochłonęła że z miejsce "łyknąłem" ją dwa razy z rzędu :-P Co do H2 to jeszcze nie grałem ale nie ma mowy żebym ją skreślił po 15 min. tym bardziej że jak wyszła na X'a to jak by nie patrzeć gra się jednak przyjęła choć recenzje były różne. Jednak opinie o niej wyrobie sobie dopiero po kilku godzinach "ostrej" jazdy.... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...