DomanR Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Witam! Zna ktoś może adres jakiegoś darmowego serwera, z którym komunikuje się przez przeglądarkę internetową, na którym możnaby założyć konto (z hasłem) i umieszczać na nim pliki, widoczne jako normalne stronki www? Wiem, że WP ma coś takiego, ale żeby coś udostępnić to trzeba napisać całą stronę, bo pojedyńcze pliki nie działają. (Trochę zamotałem, ale chyba wiadomo o co mi chodzi :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 www.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A coś bez pop-up'ów i zbędnych reklam (tak przyszłościowo na stronę, bo jak dam linka do jakiegoś pliku z takiego konta w Republice to chyba się nie otworzy żaden pop'up)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 MAlo jest takich bez popupuw niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mało nie znaczy że nie ma :D Może ktoś jednak jakiś zna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 http://free.komrel.net - tutaj trzeba chyba bylo tylko banner wstawic, AFAIR nie ma zadnych pop-up'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 najdz qmpla z ftepem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Nie mam kumpli z ftp'em :cry: Ale sprawdzę tego Komrel'a. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...