sydzia Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Cześć, zakupiłam właśnie aparat cygrowy Konica Minolta Dimage x 60 i nie mam instrukcji obsługi w języku polskim. Może ktoś z Was takową posiada, ewentualnie może wiecie czy jest gdzies w necie. Dzięki za pomoc Sydzia :D mój e mail s.stankiewicz@megapolis.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Sprzedawca ma obowiązek dostarczyć Ci instrukcję w języku polskim (link). Ja się upomniałem i dostałem instrukcję po polsku do mojego aparatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sydzia Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 wielkie dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja kupowalem Minolte Z1 to tez dostalem PL No chyba ze kupilas na allegro taniej, to nie masz co liczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sydzia Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Nie kupiłam na allegro tylko w Szewcji:))) ale dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...