Skocz do zawartości
aktoto

Odzysk Utraconych Danych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

padł mi dysk. "Profesjonalna" firma odzyskała dane, sprawdziła dysk i z powrotem nagrała pliki. Nic jednak nie chce sie otworzyć. Co z tym dalej robić?

Szukam easy recovery - skąd to zassać? :mur:

Czym można odzyskac pliki dwg (autocada)?

Dzięki za pomoc.

gw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pliki dwg możesz odzyskać tak: idziesz do tej niby-firmy co Ci odzyskała dane i mówisz - "Albo w jakiś magiczny sposób pokazecie mi jak ja mam otworzyć te wasze odzyskane pliki dwg, albo Dawać Walutę Gó[ciach]rze!!! :angry: "

A poważnie - było w tym temacie juz troche. jednak ktoś już kobinował z tym dyskiem więc sznse na odzyskanie radykalnie maleja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bym poszedl do tej pseudo firmy :) bo co to za firma...jakas lamerska i do tego naciąga

Pgramami nie udaje sie zawsze, bo sa pliki, które po odzyskaniu nie otworza sie dobrze (wógole, lub niepełnie itp : np: audio, video.... jedyne pliki które potrafi sie dobrze odzyskać i bedą na 99% działć to tekstowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.., bo sa pliki, które po odzyskaniu nie otworza sie dobrze (wógole, lub niepełnie itp : np: audio, video.... jedyne pliki które potrafi sie dobrze odzyskać i bedą na 99% działć to tekstowe.

1456401[/snapback]

Szukam własnie jakiegos takiego programu,bo mam dyskietke która przez pomyłke skasowałem - chodzi mi o darmowy,legalny sofcik bo Digital Photo Recovery 2.0.3 - w wersji demo - pokazuje co odzyskał,ale niestety nie zapisuje tych plików na dysku...

pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam własnie jakiegos takiego programu,bo mam dyskietke która przez pomyłke skasowałem - chodzi mi o darmowy,legalny sofcik bo Digital Photo Recovery 2.0.3 - w wersji demo - pokazuje co odzyskał,ale niestety nie zapisuje tych plików na dysku...

pozdrawiam...

1482356[/snapback]

moze cos z tego?

http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...s/recovery.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi