Cielak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Kiedyś czytałem że, pasty ze srebrem przewodzą prąd i nie można takich nakładać na procesory pod Socket A. I tu jest moje pytanie czy mogę tą pastę nałożyć na procesory: 1. Duron (Morgan) 1,2 Ghz 2. Athlon XP-M (Barton) 2500+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja się dołącze do pytania bo też mnie to nurtuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Można jeżeli będziecie dokładnie rozprowadzac pastę. Proponowałbym też zajżeć na stronkę producenta aby dowiedzieć się jak zrobic to poprawnie. Sam używam AS5 i jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) zależy czy w pasie jest metal w postaci niezwiązanej czy jest to tlenek metalu metal prąd przewodzi a tlenek nie AS5 prądu nie przewodzi Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ta pasta nie przewodzi pradu ==>> http://sklep.benchmark.pl/pelny_13836.html tutaj masz napisane takze mozesz bez obaw ja dac na te procki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...