hot-dog Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Przy próbie włączenia hibernacji (Panel Sterowania->Opcje Zasilania->Hibernacja->wyłącz hibernacje) dostaje kompunikat takiej tresci: "Menedżer zasad zasilania nie może zarezerwować pliku hibernacji." "Proces nie może uzyskać dostępu do pliku, ponieważ jest on używany przez inny proces." W trybie awaryjnym to samo, jak wylącze wszystkie procesy które mozna wyłączyć (i te których teorytycznie nie mozna) to blad itak jest takiej samej tresci. Szperałem troche w googlach, na polskich stronach nic nie ma, a nie wiem jak ten blad brzmi w pierwotnej (angielskiej) wersji wiec duzo nie znalazłem. Zdaje sie na wasza pomoc. System to xp pro corp pl z sp2, a sprzet... chyba nie jest istotny... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot-dog Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 ok, problem rozwiazyny, jezeli ktos by mial taki sam to mi pomoglo odinstalowanie menadzera virualnych nepedów (Alcohol'a), wlaczylem hibernacje i zainstalowałem go znowu;]... ach ten windows... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubs23 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Dzieki za rade. Miałem ten sam problem, ale myslałem że blokuje to Norton System Works lub Ghost. Zaoszczędziłeś mi trochę czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...