domel.fm Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wiec mozecie luknac i skomentowac co stwozylem \Blok jest na dwa dyski Stronka Jak by co to z tyłu był połaczony rurka ale po kliku obliczeniach doszłem do wniosku ze musi tam byc jednak wezyk. JAK WAM SIE PODOBA pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Bloczek fajny. Trochę takich konstrukcji już powstało. Sprzedają nawet podobne na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Proste i (chyba) funkcjonalne.... daj znac jak temp dyskow po zalozeniu blokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Hmmm właśnie jak temperatury - bo ja mając 2 dysku obok siebie w zatoczce 3.5 i dmuchając na nie wiatrakiem 80mm na 5V mam temperaturki ok. 25-32C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 dobra robota, też bys se cos podobnego zrobił, tylko nie wiem czy miłabym do tego cierpliwoś żeby to powymierzać dokładnie (chodzi mi o dziurki do przykrecenia dysku ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...