Skocz do zawartości
Lgn77

Problem Z Wyborem Słuchawek. Potrzebna Pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zastanawia się nad kupnem słuchawek głównie do słuchania muzyki + jakieś gierki i filmy. W grę wchodzą praktycznie 3 modele (cena podobna):

1. SENNHEISER HD-515

2. SONY MDR-V600

3. KOSS PRO-4AAT

Czy ktoś z Was może coś powiedzieć na temat tego sprzętu?

Rady i sugestie mile widziane.

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a ja polecam z innej beczki , plantronicsy audio 90 jak dla mnie świetne , jakość do ceny zadowalająca , chyba ze chcesz w tych słuchawkach na rowerze jeździc :D. cena około 190 zł .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Zastanawia się nad kupnem słuchawek głównie do słuchania muzyki + jakieś gierki i filmy. W grę wchodzą praktycznie 3 modele (cena podobna):

1. SENNHEISER HD-515

2. SONY MDR-V600

3. KOSS PRO-4AAT

Czy ktoś z Was może coś powiedzieć na temat tego sprzętu?

Rady i sugestie mile widziane.

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję :-P

1323269[/snapback]

SENNHEISER "lepi" jedne z lepszych sluchawek... o koss nie ma za bardzo co myslec... a sony standard.. kazdy je ma ;) :P

osobiscie polecam SENNHEISER :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to mnie też najbardziej kręcą te sennheisery, ale jako że pozostałe były troszkę tańśze to zastanawiam się też nad nimi.

Może ktos z Was miał z nimi do czynienia?

1326551[/snapback]

Chciałem zapytac się wypowiadających się czy słuchali słuchawek o których się wypowiadają??? Bo jeżeli nie, to sformuowania typu a wziął bym sennheisery bo to dobra firma są po prostu idiotyczne.

Dokładnie nad takimi samymi słuchawkami się zastanawiałem, i wybrałem KOSSy, dlaczego?

1. Słuchałem niestety tylko Sennheiserów i tylko o nich mogę się wypowiadać : grają naprawdę ładnie, są jak najbardziej warte zakupu. Rozmawiałem jednak z człowiekiem, który słuchał tych Sennheiserów i porównywał z Kossami, stwierdził, że Sennheisery nie mają z Kossami szans. W media są po 700zł.....

2. Tylko KOSSy mają 50mm membrany (o 10 mm wieksze od pozostałych).

3. Hi - endowe parametry.

Po jakimś czasie stwierdziłem, że Sony odpadają, KOSS i Sennheiser robia tylko słuchawki i na nich się dobrze znają.

KOSSy jak są ida jak woda, a to też o czymś świadczy. No i dożywotnia gwarancja....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi