sebwiecz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Plextor PX 716A czy się opłaca?? czy może LG GSA-4163B :blink: Co myślicie ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ja mnialem dwie nagrywarki Nec 3520 oraz ta co mam w podpisie LG :) Zdecydowanie polecam LG uwazam ze ta nagrywarka jest DOBRA - cicha, pali wszystko, dobry odczyt, szybka, uniwersalna biorac wszsytkie wlasciwosci razem do oceny Nec jest przecietny, uwazam ze za duzo szumu jest wokol tej nagrywarki. Co do Plextora napewno jest Bardzo dobra ale czy warto ja brac za taka kase? To juz zalezy od Twojego portfela. Reasumujac ja bym wzial LG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebwiecz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Kasy mam na Plexa tylko zastanawialem sie czy sie oplaca wlasnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 okłaca sie, kupisz drogi palnik, mniej bedziesz wydawał na płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...