Skocz do zawartości
gudzior2

Barton Mobile Ale Jaka Plyta?

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście ABIT!!! Ja bym jednak bardziej polecał coś z serii NF7 B) . Mi moja NF7-S dzielnie już długo służy i nigdy nie było z nią większych problemów (no mniejsze się zdarzały, ale co tam ;-) ).

1702465[/snapback]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z kupieniem plyty pod tego procka. mianowicie nie wiem co wybrac abit an7, msi k7n delta 2 platium czy DFI NFII U400SG-AGF?????

prosze pamietac ze plyta ma bez problemow chodzic z bartonem mobile!!!!

prosze o szybka odpowiez.    dziekuje

1701628[/snapback]

Ostatnio stanąłem też przed wyborem jakieś płytki pod socketA(padl mi epox) i wybrałem AN7. Nic ci tu nie sugeruje ale zdecydowanie odradzam MSI z prostego powodu iż nie ma dziur wokół socketa. Jak wnioskuje mobila kupiłeś po to aby go konkretnie kręcić a żeby konkretnie kręcić trza konkretne chłodzenie które przeważnie aby je zamontować wymaga właśnie tych otworów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio miałem sporo kłopotu z odpalaniem zestawu xp-m + płyta :mur:

to nie takie proste:

a więc, może być także asus a7n8kx-x,http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4277&order=t&view=gtext wiem napewno, że łyknął wymagającego bartka-m2800; przy optymalizacji biosu na starcie ustawił go 12x200=2400MHz!!!!

przy 1.75=====i to jest wynik :D

z abitami bywa różnie, byłe by nie ser. s2g :angry: zwłaszcza jeżeli idzie o stos zasilania cpu

no i oczywiście dfi zawsze

pozdro seiper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z kupieniem plyty pod tego procka. mianowicie nie wiem co wybrac abit an7, msi k7n delta 2 platium czy DFI NFII U400SG-AGF?????

prosze pamietac ze plyta ma bez problemow chodzic z bartonem mobile!!!!

prosze o szybka odpowiez.    dziekuje

1701628[/snapback]

Abit AN7 lub NF7-S rev2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...