gudzior2 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Witam mam problem z kupieniem plyty pod tego procka. mianowicie nie wiem co wybrac abit an7, msi k7n delta 2 platium czy DFI NFII U400SG-AGF????? prosze pamietac ze plyta ma bez problemow chodzic z bartonem mobile!!!! prosze o szybka odpowiez. dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ABIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Oczywiście ABIT!!! Ja bym jednak bardziej polecał coś z serii NF7 B) . Mi moja NF7-S dzielnie już długo służy i nigdy nie było z nią większych problemów (no mniejsze się zdarzały, ale co tam ;-) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Oczywiście ABIT!!! Ja bym jednak bardziej polecał coś z serii NF7 B) . Mi moja NF7-S dzielnie już długo służy i nigdy nie było z nią większych problemów (no mniejsze się zdarzały, ale co tam ;-) ). 1702465[/snapback] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Bierz DFI tylko wersje NFII ULTRA INFINITY - zobacz tutaj i wszystko bedziesz wiedzial ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam mam problem z kupieniem plyty pod tego procka. mianowicie nie wiem co wybrac abit an7, msi k7n delta 2 platium czy DFI NFII U400SG-AGF????? prosze pamietac ze plyta ma bez problemow chodzic z bartonem mobile!!!! prosze o szybka odpowiez. dziekuje 1701628[/snapback] Ostatnio stanąłem też przed wyborem jakieś płytki pod socketA(padl mi epox) i wybrałem AN7. Nic ci tu nie sugeruje ale zdecydowanie odradzam MSI z prostego powodu iż nie ma dziur wokół socketa. Jak wnioskuje mobila kupiłeś po to aby go konkretnie kręcić a żeby konkretnie kręcić trza konkretne chłodzenie które przeważnie aby je zamontować wymaga właśnie tych otworów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ostatnio miałem sporo kłopotu z odpalaniem zestawu xp-m + płyta :mur: to nie takie proste: a więc, może być także asus a7n8kx-x,http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4277&order=t&view=gtext wiem napewno, że łyknął wymagającego bartka-m2800; przy optymalizacji biosu na starcie ustawił go 12x200=2400MHz!!!! przy 1.75=====i to jest wynik :D z abitami bywa różnie, byłe by nie ser. s2g :angry: zwłaszcza jeżeli idzie o stos zasilania cpu no i oczywiście dfi zawsze pozdro seiper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dipol Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Abit ze względu na cenę, z tego co się orientuje za DFI troszkę zapłacisz, a Abit AN7 to niewiele ponad 200 zł i chyba nie ma sensu płacić na chwile obecną więcej za płytę pod Socket-A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Abit ze względu na cenę, z tego co się orientuje za DFI troszkę zapłacisz, a Abit AN7 to niewiele ponad 200 zł i chyba nie ma sensu płacić na chwile obecną więcej za płytę pod Socket-A 1715549[/snapback] Abit 259zł a Dfi 280zł to tak dla jasnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mid Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam mam problem z kupieniem plyty pod tego procka. mianowicie nie wiem co wybrac abit an7, msi k7n delta 2 platium czy DFI NFII U400SG-AGF????? prosze pamietac ze plyta ma bez problemow chodzic z bartonem mobile!!!! prosze o szybka odpowiez. dziekuje 1701628[/snapback] Abit AN7 lub NF7-S rev2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goblin21 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Abit AN7 lub NF7-S rev2 :) 1716234[/snapback] Jak wiecie gdzie można jeszcze dostać Abita NF7 dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Jak wiecie gdzie można jeszcze dostać Abita NF7 dajcie znać. 1718989[/snapback] Ogolnie to juz bardzo trudno dostac jakas lepsza plyte na socketA ale popytaj moze ci sprowadza. Na dzien dzisiejszy to w sklepie i na magazynach na 99,99% nie maja zadnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...