Lezz Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) A ja mam problem dotyczący uruchomienia 2 dysków - ATA i SATA Samsunga. (A7N8X Deluxe Gold 2.0) Gdy jest podpięty SATA to normalnie z niego odpala Win XP. Jeżeli natomiast mam podpięte oba dyski to odpala jedynie z ATA Win 98. Grzebię w Biosie, przekładam zworki i niestety nic nie umię wykombinować. Może jest gdzieś obcja wyboru bootowania dysku bo nie znalazłem? Chcę odpalić system z dysku SATA. Edytowane 18 Listopada 2005 przez Lezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord..M Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) A ja mam problem dotyczący uruchomienia 2 dysków - ATA i SATA Samsunga. (A7N8X Deluxe Gold 2.0) Gdy jest podpięty SATA to normalnie z niego odpala Win XP. Jeżeli natomiast mam podpięte oba dyski to odpala jedynie z ATA Win 98. Grzebię w Biosie, przekładam zworki i niestety nic nie umię wykombinować. Może jest gdzieś obcja wyboru bootowania dysku bo nie znalazłem? Chcę odpalić system z dysku SATA. W biosie dysk Ata zmien z auto na none wtedy bedzie uruchamial system z dysku Sata Edytowane 20 Listopada 2005 przez Lord..M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Wielkie dzięki :banana: Jestem ci winien 10 allachów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...