misza69 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Witam mam taki problem w programie everest home edition pokazany mam jakis problem z wyłączonym AGP a dokładnie pisze tak : "AGP jest wyłączone to moze zmniejszyc wydajnosc" no i niewiem o co chodzi zamieszczam screena. Moze ktos mi pomoze. Aha no i sory jezeli nie ten dział ale nie miałem pojecia gdzie do zamiescic. Pozdrawiam. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez misza69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sith41 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Najprawdopodobniej w biosie masz ustawione w opcjach podłączenia karty graficznej PCI zamiast AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 albo gart (stery od agp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza69 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 To jezeli mam ustawione na PCI to wydajnosc jest mniejsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...