L3X-T3R Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Otóż mam problem. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty mojeje GeForca 2 MX i problem polega na tym że w grach takich jak np Soldat czy w Battlefieldzie 1942 textury mi prześwitują w menu gry Battlefield nie widać wogle niektórych napisów. Nie wiem czym to moze być spowodowane. Proszę o pomoc. Jeśli mam coś dopisać to piszcie. EDIT: Zauwazylem ze we wszystkich z wyjatkami, grach u mnie jest brak jakichkolwiek tekstow. Sa tylko np puste buttony w menu gry i podczas gdy! Nie wiem o co biega. Jak przywracalem starsze stery to gry wogle nie chodzily. Moze mam cos nie kompatybilne z czesciami. Wy znacie sie na tym jak malo kto więc podam parametry moje: P. Główna: Shuttle AK12A Proc: AMD Athlon 1333Mhz (10x133) RAM: 256MB K. Graficzna: NVIDIA GeForce 2 MX/MX 400 Proszę dajcie znać co mam robić bo wkurza mnie to powoli... :| Edytowane 25 Stycznia 2006 przez L3X-T3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 zanistaluj starsze stery te nowe przy twojej karcie nie dadza zadnych rezultatów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Lecz karte mam ze słabszego kompa o wiele i tam textury sie nie psuły z najnowszymi sterami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zauwazyłem że to nie tylko textury są prześwitujące Dźwięki w grze są odtwarzane za szybko np: w Battlefieldzie żołnierze mówią tak jakby się Helu nawdychali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...