ChrisG Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Zakupilem wyzej wymieniona bude.Pierwsze wrazenie to masa tej budy,jest bardzo ciezka,zrobiona ze stali przod plastilowy. Instalacja przeszla bardzo prosto tylni panel od mobo wyciagany,panele otwieraja sie bardzo prosto i wygodnie,HDD montuje sie na kipach metalowych reszta uzadzen na plastikach,zasilacza(500W) nawet nie testowalem ale po wadze sadzac (jest ciezki)to moze ma te 450W.Wiatraki podlaczylem na 5V pracuja cichutko,przod 1x120,boczny panel 2x80,tyl 1x80,miejsce na dodatkowy1x80 z boku koszyka montujacego. Wrzucam pare fotek z montazu i efekt koncowy. Zasilacz Jak za cene 70$ buda wspaniala. A tu mini racka VIDEO http://www.3dgameman.com/content/view/4286/103/ Edytowane 17 Grudnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 No właśnie ostatnio tak przez przypadek znalazłem tę budę na allegro i mi się spodobała. Na dodatek wiele pozytywnych opini, cena jak najbardziej atrakcyjna (290zł (bez psu) + 4 fany). Jak do przyszłego roku nie zjawi się coś ciekawszego to będe rozmyślał między nią a Chiefem LBX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wredna_szuja Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Właśnie znalazłem w komputronie te obudowy i strasznie spodobały mi sie zwłaszcza patrząc na stosunek cena jakość są bardzo interesujące, początkowo planowałem kupić Big-Towera od Chieftec'a, ale te ceny przekonały mnie i wybiore właśnie X1 albo własnie 612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ChrisG A jak z ilością miejsca wewnątrz? Czy nie ma ryzyka że napędy będą uderzać o MB albo ramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...