maro18 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam! Posiadam ten zestawik od ok. 2 lat i odkąd podrasowałem resztę sprzętu pojawiły się problemy - podczas gry używając klawiszy WASD np. biegnąc do przodu i trzymając wciśnięty klawisz W co jakiś czas zatrzymuję się - wygląda to tak, jakby sygnał z klawiatury do kompa czasami zanikał (na sekundę). W ogóle się nie da grać w żadne dynamiczne tytuły (np. UT3). Dzieje się to szczególnie w grach, gdzie komp się musi ostro namęczyć np. World in Conflict , UT3, ale także np. w F.E.A.R., czy Half Life 2. Gdzieś mi się obił o uszy konflikt Logitecha z grafiką GeForce 8800, ale może coś przekręcam. Co o tym myślicie? Ciężko mi opisać to zjawisko - postaram się może nagrać jakiś filmik co to uwidoczni. Czy to błąd hardware (klawiatury), czy może coś w oprogramowaniu? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro18 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Dorzucam na youtube - jakość kiepska, ale widać mniej więcej jaki jest problem. Podczas filmiku cały czas mam wciśnięty klawisz W (bieg do przodu), a mimo to postać się zatrzymuje co jakiś czas. :/ Co ciekawe dzisiaj chciałem już raz to nagrać, ale wszystko działało bez zastrzeżeń :/ Frame rate mam cały czas >60 fps. Jakieś pomysły?? PS sorry za flood, ale chciałem, żeby przeczytały to też osoby, które już wchodziły w ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...