SeloD Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Witam. Ostatnio wpadla mi w rece druga odslona kultowej niegdys gry Z :) Z2-steel soldier, bo o tym mowa, tez nie nalezy do najnowszych ale chcialem sobie pyknac ww produkcje...i tutaj klops i do was prosba... Mam wersje Hiszpanska:/ krew mnie zalewa i kompletnie nic nie kapuje ( lub bardzo niewiele ) a ze slownikiem siedziec nie bede bo nie mam czasu. Nie moglem na necie nigdzie odszukac spolszczenia lub chociazby wersji angielskiej:((( no masakra... Prosze nie macie spolszczenia lub j. angielskiego do tej gry?? Linki mile widziane. Moze chodzi tylko o 1 plik jak w przypadku fifa 07?? z gory wieeelkie dzieki. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Widze ze nie bardzo macie :( szkoda... bede musial kupic sobie na allegro nowke...fakt ze kosztuje grosze ale musze czekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...