kamilserek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Proszę o złożenie jakiegoś w miare dobrego zestawu wc tak do 300zł. Narazie na procka e2140, aby jak najmocniej go podkręcić, później przyjdzie jeszcze blok na hd3850. Przeglądałem dużo różnych temató i naprawde nie wiem co, gdzie i jak... Części mogą być używane będzie taniej i przy tym chyba lepiej. Może macie jakieś prywatne oferty zestawów do sprzedania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Prison Pro/Frost Duo Black Water/CR2 Black Water Advanced Do tego trochę węża kilka złączek i w 350zł się zmieścisz. Wszystko nowe części można jeszcze poszukać jakiś okazji na alledrogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilserek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 a jakieś dokładne linki? i jak to powinno być ze sobą połączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Prison Pro V2 CoolRiver rev 2/ BlackWater Silent Pump 12V Kadett Mam dokładnie taki zestaw i z lekkim nawiewem na Kadetta @ GPU 7600gs 1.2 @ 1.8V mam 45* na stressie. Na defowym AC karta miała ponad 90* Tylko u Ciebie by był Prison na CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 a jakieś dokładne linki? i jak to powinno być ze sobą połączone? To czytaj dalej bo o tym jak montowac itp jest dokladnie opisane , wystarczy tez rzucic okiem na galerie WC-etow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilserek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dobra, sorry, to jak powinno być połączone to sobie znajdę, a możecie podać jakieś dokładniejsze linki, bo z tego co podaliście to nawet nie wiem który to blok, która chłodnica itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 www.cooling.pl chyba najwiecej rzeczy maja , popatrz sobie na bloczki , chlodnice i ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...